??yardim?? Cep Telefonuma Meyvesuyu Dokuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün gece bianlık dalgınlıkla telefonumun üzerine meyve suyu döktüm.Telefonumu hemen kapatıp güzelce sildim ve rüzgara bıraktım kuruttum.
Durum şu ki hic bir fonksiyonunda bir problem yok fakat AHIZE ' sinde ses cok kısık geliyor. Zannediyorum kuruyan meyvesuyu yogun oldugu için ahize önünde tıkanıklığa sebeb olmuş.
Telefonum resimdeki telefon. Motorola V3i

Sorunu nası halledebilirim? Bu telefonun hic kapagını degiştiren oldumu? Önerebileceginiz servis varmı? Başına böyle şeyler gelmiş arkadaşlar varmı?

Lütfen yardım.. :confused::confused::confused::confused:

0512060030l.jpg

Son düzenleme:
arkadaşım öncelikle eski bir telefoncu olarak şunu söyleyim
telefonun bataryasını çıkardıktan sonra onun üzerinde her türlü işlemi yapabilirsin! açıp suyu yıkasaydın daha iyi olurdu veya tinerle yıkasaydında olurdu! ama şimdi yeniden ıslatma, götür bi telefoncuya hoparlörünü değiştirsin!!!

geçmiş olsun..

2 çözüm var.. 1 i satmak 2ncisi yaptırmak bilmiyorum düşünüyorum hala.. ufaktan sacmalamayada başladı msj yazarken sayı fontu cıkması gibi.. bilmiyorum ya öff nerden döküldü..3 ay olmuştu dahada alalı..

teşekkür ederim ilgin alakan için

belki yanlış düşünüyorumdur ama ben olsam satardım tabi yeni almışsın ama ben öle kullanamazdım yani bilmiyorum tabiki tel senin..

Satarsam sirrocco alırım.Ama onun için maddi açıdan erken..biraz zaman ve para toplamam gerekiyor.. yaptırma planlarındayım..

maddi olarak uygun diilsen tabikide en doğrusu yaptırıp birazdaha kullanman..

Of..of..
boşta telefonda yok..

valla yavaştan kendini yiyio gibi geldi msj yazarken sacmalıyor cok..KVK ya götürcem 80-90 ytl vericem sıradan bi yere götürcem 30 ytl diycek ama telefonu parçalıyıp yapamama ihtimali var (bi arkadaşıma oldu 4 parça telefonu verdi al yapamadım dedi) bilmiyorum araştırcam..SİZCE?

bence kvk'ya gotur adamlar parca degıstırdıklerınde falan garantı verıolar... sıvı ıle temas eden telefon tamır edılse bıle ılerde bıyerden tekrar bı sorun cıkarabılır hıc yokken garantın olmus olur bısey olursa kapısına dayanırsın kvk'nın.sıradan bıyer hem cıkma parca falan kullanır bozulan bıseyın yerıne, garantı vermez bısey olursa senı tanımama olasılıgı bıle var bence ısını garantıye al...

gecmıs olsun bu arada

Geri