Arkadaşlar bende 2005 model Astra clasic 1.4 twinport sedan var.Benim aracımda sıralı sistem lpg var ve lpg'dende çok memnunum.Yaklaşık iki haftadır aracım benzinde çalışırken sesli ve titreyerek çalışıyor lpg ye geçtiğimde hem ses azalıyor hemde titreme kesiliyor.Benzinde çalışırken motorun titremesi oturduğum yerden hissediliyor.Fazla duymasanızda sesi motorun düzgün çalışmadığını aracın titremesinden hissedebiliyorsunuz.Bu arada devirde herhangi bir oynama yok.Çalışmada bir sorun yok.Her zamanki gibi tek seferde alıyor.Aracın gidişatındada sorun yok.Araç kalktıktan sonra bu titremeyi hissetmiyorum.Sadece rolantide çalışırken hissediyorum.Lpg'den olabilir diye servise gittim kontrol ettiler bişey yok dediler.Ayrıca lpg'de yapmaması da şaşırtıcı.Bunun için Hatay'da özel servise gittim cihaza bağladılar ve herhangi bir sorun gözükmediğini söylediler.Osmaniye'de ikamet ettiğim için burda özel servise gittim motoru dinlediler sonra yakıttan olabileceğini söylediler.Bana würth marka bir benzin katkı maddesi önerdiler.Bir hafta boyunca da aracımı benzinde kullanmamı tavsiye ettiler geçmesse eğer kontrol edeceklerini söylediler.Üç gündür aracımı hep benzinde kullandım ancak henüz bir değişiklik yok.Açıkçası çok bir sorun çıkartmıyor ama genede 3 yıldır ses çıkarmayan titremeyen aracıma ne oldu diye rahatsız oluyorum.Benim durumumda olan arakadaşlar varsa eğer tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.Ayrıca bende durum ile ilgili gelişmeleri yazmaya çalışırım.