yardıımm!!

ozankumlu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende 2006 model corsa c var iki ay önce 195/45/16 jant aldım... jantları aldıgım arkadas bana bi 500 km sonra fln balans yaptır dedi!! yalnız arabanın direksiyonunda inanılmaz bi çekme oluyordu... frene bastıgınız an araba her yöne çekebilirdi bende arabayı balans a götürdüm orada rotlarada ayar yaptılar... ama malesef değişen hiçbirşey yok nerdeyse... bu neden olabılır??

kesinlikle lastik havalarını kontrol ettir

arkadaşlar bende 2006 model corsa c var iki ay önce 195/45/16 jant aldım... jantları aldıgım arkadas bana bi 500 km sonra fln balans yaptır dedi!! yalnız arabanın direksiyonunda inanılmaz bi çekme oluyordu... frene bastıgınız an araba her yöne çekebilirdi bende arabayı balans a götürdüm orada rotlarada ayar yaptılar... ama malesef değişen hiçbirşey yok nerdeyse... bu neden olabılır??

Bu jantın arabaya uygunluğu araç kitabında yer alıyor mu
lastikler çok önemli dikkat et

kesinlikle lastik havalarını kontrol ettir
bu jantlar bu araca olmuyor bende taktım servis aracıma direksiyon sertleşti sola çekmeye başladı 15 al derim

bunu öğrendiğimiz iyi oldu en fazla 15 inç taka biliriz aracın iyiliği için bende jatları değiştirmeyi düşünüyordum iyi denk geldi sağol tansugürler

Geri