Yaptığım Röportaj...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nida abi 10 numara bir insandır. kaç sene önce hatırlamıyorum go kart bulusması yapmıştık çıkışta telefonunu verip eve gidince haber verin diyebilen bir adamdır...
Arif armut dibine düşermiş diye boşuna dememişler.

kuziii çıkar artık şu albümü.
sahnede dinliyoz seni tamam da albümde olsun.
Bu arada Alinin dediği gibi bi akşam toplaşıp gelsek sana diyruz ama kısmet olmadı opelime :D

yakiyor yakiyorrrrrr :)

Çok teşekkürler gerçekten bu guzel yorum ve düşünceleriniz için. Bu arada sahne devam ediyor ama genelde extra ve konser ağırlıklı çalışıyorum. Bir yandan da yeni albüm çalışması devam ediyor. Facete 2 şarkı paylaştım yeni albumden... :) Bu arada programıma gelecekseni arabalarınız almadan gelin rahat içip sohbet ederiz. :)) Ayrıca güzel bir organizasyon yapmayalı uzun zaman oldu.

Aaa hatırladım yahu :D çok güzel bir parçaydı.. Yine yeniden Nida bey "hadi hayırlısı" bekliyoruz :D

Sağolun çok teşekkürler gerçekten... :)

sizi forumdan az çok tanısamda bu parçanın size ait olduğunu bilmiyordum şaşırdım gerçekten,çocuklğumuzda mırıldandığmız söyledğmiz bi şarkıydı:)bi ara yanlış hatırlamıyorsam kadifeye gidilcekti dinlemeye forumca ama kısmet olmadı bize,böyle bi organizasyon düzenlenirse çok iyi olur,başarılar...

Çok teşekkürler inşallah bar programına tekrar başladığım zaman güzel bir organizasyon yapıp hep beraber bi arada toplanırız. Bir araya gelmemizede bahane olur. :)

takipçinizim:)
memnun oldum hiç haberim yoktu,yeni albüm yoldaymış başarılar dilerim,inşallah bi organizasyonda tanışma fırsatımız olur...

Geri