Yaptığım Röportaj...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nida

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar belki bir çoğu üyemiz bilmiyor ama ben müzikle de uğraşıyorum. Geçen hafta yaptığımız röportaj bir kaç dergide yayınlandı ve onu sizlerle paylaşmak istedim.

http://www.haberingundemi.com/yazar/Nida-San-ile-cok-ozel-Roportaj-/985

Linkin en alt kısmına yorumlarınızı bekliyorum...

Yaşım gereği rahmetli Ömer Şan ve Bilge Şan (Allah uzun ömürler versin) ikilisini dinlemek kısmet olmuştu. ŞAN ailesinin oğlu olduğunu bilmiyordum, aramızda olmandan çok memnun oldum. (bu arada Işılay Hanım'ın çok beğendiği klip hemen gözümde canlandı :))

Babanızın oluşturduğu sizinde üzerine koyacağınız taşlarla ailenizin sanat abidesini gerçekleştirmeniz dileği ile size başarılar evliliğinizde'de
Mutluluklar dilerim.:alkis::alkis::alkis:

kapıdan gözetleyen çocuğun olduğu klip :)

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için... İnşallah bir aktivite de bir araya gelip sizleri tanıma şansım olur.

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için... İnşallah bir aktivite de bir araya gelip sizleri tanıma şansım olur.
hayatında herşey dilediğince güzel olsun. Seni hiç dinlemedim ama eminim başarılısındır.

başarılar dilerim

yaza doğru çalıştığın bir eğlence mekanı varsa opelim ailesi olarak buluşup eğlenelimm

Evimizin Gelini parçasını hatırlıyorum, 98'de çıkmıştı sanırım. Tam lise üniversite geçiş dönemim. Güzel anıları var benim zihnimde. Başarılarınızın devamını dilerim..

maşallah basarılarınızn dewamını diliyorum (:

Nida abi 10 numara bir insandır. kaç sene önce hatırlamıyorum go kart bulusması yapmıştık çıkışta telefonunu verip eve gidince haber verin diyebilen bir adamdır.

Yüzsüzlük yapıp şarkılarını istemiştim nida abide bana mail atmıştı..Sanatçıdan mp3 alan yegane kişiyimdir :))

Yeni albümünü dört gözle bekliyorum..Allah yolunu açık etsin..

Geri