yapmayın vectra'cılar..

ticaret tabi ne diyebilirizki;her şeyin belli bir değeri vardır bana soracak olursan temiz arabaya 1000 tl fazla verir alırım ve öylede yaptım sonuç olarak ta memnunum.

bende böyle düşünüyorum.arabayı gözüm tutarsa 3e 5e bakmam.

satıcı istediği fiyatı yazabilir ama ne kadar iyi olursa olsun vectra b ye 22000 lira vermek de bence pek akıl işi değil.

Birçok arkadaş da asla o paraya satamazsın demişlerdi değil mi? Senin arabayı imkanım olsa ben bile alırdım.

evet savaş abi, öyle demişlerdi. dediğim gibi aracımı 1 gecede sattım. ben alırken zaten 1000 tl 2000 tl pahalı olsun yeterki bakımlı ve sınıf araç olsun.
şu an aldığım tipoyuda 95 slx piyasası 8000 tl civarı iken 9200 tl ye almıştım. temiz olduğu için . ve şu an 10500 tl veren oldu vermedim. temiz araç temiz para+problemsiz araç demek.

tipo deli aga :) bunu 1 gecede değil iftarla yatsı arası kaptırırsın istesen :D

evet serkan tipoyu soran gerçekten çok fazla ,araç temiz olunca dikkat çekiyor. satma niyetim yok fakat hakkını veren olursada veririm....

Araban oldumu bide deli gibi baktınmı anlarsına bi millet neden bu kadar yüksek istiyo diye millet yemiyo arabaya içiriyo Giymiyo arabaya giydiriyo.

sadece lastiklere 1000 lira veriyorsan ki performans lastiği bile değiller 4 mevsim o zaman 25000de istersin ;)

tabi işin birde gerçek piyasa durumu vardır ki, davranış net olmalı. almayacaksın.

senın canavarın rodaj suresı gectımı nasıl motor sımdı hazır aklıma gelmısken soruyım dedım :)
3bin km y,i devirdik dun motor ve şanzuman yağı değişti motorla alakalı sorun yok elektrikle ilgili sıkıntılar vardı opnlarıda halletik

:kop::kop::kop::kop::kop:

Alem adamsın Hemşerim :D Ben 9 milyarlık arabaya 12500 yazdığımı bilirim :D Buna kim karışabilirki ? :)
gülme hemşo gülme:D
zaten sinirlerim bozuk:D

evet haklısınız abiler galiba,satıcı arabasına gözü gibi bakıyorsa uçuk fiyatlar istemesi doğal.çünkü ona göre uçuk değil istediği rakam,arabanın gerçek değeri.
herkese teşekkürler,sevdiğiniz arabanın bütçenizi aşmaması dileği ile,keyifli forumlar:D

ben dizel vectrama enson 3500 tl para harcadım pompasını ve enjektörlerini yeniledim. modelini yükselteyim diye aracı satılığa çıkardım piyasaya bakıyorum 14-20 arası gidiyor ucuzlarına bakıyorum hepsinde pompa problemi var. demekki ucuz etin yahnisi yenmiyor ancak şuda var aracına yüksek fiyat çekipte bisürü problemi olanlarda var alırken dikkat etmek gerekiyor.

arkadasın soyledigini şu anlamda katılıyorum. araba.com veya sahibinden gibi sitelerde özellikle galericiler tarafından cok sayıda fake ilan veriliyor. fahiş fiyatlar yazılıyor ve kendi arabasına ilan verecek olan satıcıda o fiyatları göz önünde bulundurarak fiyat veriyor. ister istemez etkiliyor en azından.

Geri