yapmayın vectra'cılar..

senin ki gene iyimiş ben 17€ yazan gördüm ;)

iyi mal iyi fiyat nokta.

ben 18500 ü getirene gözüm kapalı weriyorum :D almak isteyen yok mu_?

vectra b2 araba alacaksınız,aramaya başlıyorsunuz,arıyosun arıyosun hah buldun,temizinden güzel bi vectra çok güzel.fakat 22 bin lira!!
bu nedir ben anlamadım ki yapmayın etmeyin vectracılar vw cileremi özeniyosunuz allah aşkına.temiz bir vectra b2 sahibi olmak isteyen 20 binlrayı gözden çıkartacak..
ben o paraya tank gibi,gemi gibi vectra c alıp binerim..
bi vectra b sevdamız var,onuda kursağımızda bırakıyor vectracılar helal olsun..!

Gel arkadaşım benim aracımı sana vereyim, 22 istemiyorum , ciddi alıcısı isen; peşin 18 e bırakacağım. Orijinal ve temiz bir araç sahibinden.com ilan no: 23731075

Gel arkadaşım benim aracımı sana vereyim, 22 istemiyorum , ciddi alıcısı isen; peşin 18 e bırakacağım. Orijinal ve temiz bir araç sahibinden.com ilan no: 23731075

:good:

demek ki neymiş doğru yerde aramak lazımmış ;)

18000 tl cd,18500 e cdx ;)

her araba uygun fiyatına satılır yeterki hakkı neyse onu istesin sahibi bir ara mazda lantisim vardı bilenler bilir müthiş bir kasa ama berbat bir piyasası vardı fakat istediğim fiyata bir günde sattım vectrayı bilenlerde o parayı verir bence

Valla hakkatten araba temiz ise,kesinlikle 22 bin Tl eder,kendimden biliyorum,kendi arabamı orijinal tutabilmek için orijinal yedek parçaya verdiğim paranın haddi hesabı yok,bi ara satayım dedim ve piyasa araştırması yapayım dedim,Galericilerin 10 Numara dediği arabaya ancak 5 numara diyebiliyorum.Buldun mu temiz Vectrayı asılacaksın,bu bir nevi aşktır. İlk arabam 131 di,pazarda tüm 131 lere 35-42 bin Tl isterlerken,ben 71 bin Tl ye bi sarı 131 alıverdim,satan 1 kuruş inmemişti ki brandasını bile hibe etmedi .

ticaret tabi ne diyebilirizki;her şeyin belli bir değeri vardır bana soracak olursan temiz arabaya 1000 tl fazla verir alırım ve öylede yaptım sonuç olarak ta memnunum.

Geri