yansanayi mi orjinal mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsa_72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsa_72

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dört ayaklı bir arkadaş benim sis farının camını kırmış bunu değiştirecem de telefonla bir kaç yerden fiyat aldım yansanayi 60 civari orjinal ise 130 civarı fiyat çektiler benim merak ettiğim kalitede çok fark varmı tavsiyeniz ne olur hangisinden alayım

Çok bir fark olmuyor ama ben yinede orjinal olsun diye çıkmasını almıştım.

Çok bir fark olmuyor ama ben yinede orjinal olsun diye çıkmasını almıştım.[/QUOTE

gözle görünen büyük farklar yoksa o zaman iki katı para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ama yinede ikisinide incelemediğim için kararsız kalıyorum

sis farının camı? kırılması muhtemel en kolay parça... tabiki ucuz olan ;)

valla arkadasım bende gecen hafta aldım sis farını solu orjinala 250 TL dedi yan sanayiye 35 lira valla cebimi düşünmem gerkir arabayı saatrken orjinal parca diye fazla para vereceklerini sanmıyorum şidi takdırdım dün farkettim aldıgım farın içi buharlasma olmus ötekinde yoktu acaba yan sanayimi diye böyle oluyor dedim kendime :)

valla arkadasım bende gecen hafta aldım sis farını solu orjinala 250 TL dedi yan sanayiye 35 lira valla cebimi düşünmem gerkir arabayı saatrken orjinal parca diye fazla para vereceklerini sanmıyorum şidi takdırdım dün farkettim aldıgım farın içi buharlasma olmus ötekinde yoktu acaba yan sanayimi diye böyle oluyor dedim kendime :)

acaba ucuz etin yahnisi mi oluyor yansanayi :confused:

valla arkadasım bende gecen hafta aldım sis farını solu orjinala 250 TL dedi yan sanayiye 35 lira

orjinalin tek fiyatı 130 lira civarı olması gerek. yan sanayilerde 75-80lira gibiler... bunlar tek sis fiyatıdır..

benimkide ya sanayi hiç bi sorun yok

yan sanayii

Yansanayı alın,nasıl olsa motorla yada yürür aksamla ilgili can alıcı bir parça değil ama çıkmacılara da bir bakın derim.

Geri