Yanan Arabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uploader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uploader

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sabah haberlerinde izledim üzüldüm

yazık olmuş güzelim astralara :(

o değilde bunları bayi tamir edip sıfır diye satmaya devam ederlermi burası muamma ?

yazık olmuş güzelim astralara :(

o değilde bunları bayi tamir edip sıfır diye satmaya devam ederlermi burası muamma ?

1 tanesi maddi hasarlı kesin satarlar

Muhabirleri anlamak mümkün değil.Ne kadar amatör ve anlamsız sorular soruyorlar.
Araç ne yüklüydü diyor :)

Muhabirleri anlamak mümkün değil.Ne kadar amatör ve anlamsız sorular soruyorlar.
Araç ne yüklüydü diyor :)

Muhabirler bazen hakikaten fıtık ediyor. sırf geyik olsun 2-3 dakika dolsun diye abuk subuk laflar. Gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum?

H kasa küle dönmüş :(

Kırmızı t shirt lü yorum yapan kişi baya bi bilir kişi yetkili bir abiye benziyor galiba... :)

O aracın devrildiği yer çok sert bir inişi var ama buna karşın ağır araç sahipleri ora da araçları salıyorlar ve sonra frenlere yükleniyorlar sonra malum son... ama bu arada haberi sunan arkadaş resmen soruları ile suyunu çıkarıyor. Medyanın durumu işte bu kadar. Bu neye benziyor? adamı ev telefonundan arayıp evde misin? diye sormaya benziyor :D

Muhabir : Kaza neden oldu , niye oldu , niçin oldu , sorun neydi , ne alıp veremediğiniz vardı efendim ?

Kazazede : La olum bi s... git çay koy :D :maden:

Geri