Yan Sinyalleri Parklara Bağlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0mercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0mercan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İlk Önce Merhabalar
Foruma Baktım böyle bir konu yoktu bnde açiyim dedim

Ben Park lar yanarken yan sinyallerinde yanmasını istiyorum sinyal veriğinde yanp sönmesine gerek yok bunu kendim bağlamak istiyorum birde bn sinyalleree ampul alıcam normal park ampulleri yan sinyal girişine uyuyormu Yani kabloları fln nasıl yapıcam şimidden teşekkürler Corsa C

onlarada baktım ama nasıl bağlayabiliceğimi tam olarak anlatmıyorlar muayene fln sormuyorum sadece nasıl bağlandığını ve birde yanıp sönmesi zorunlu deill...

onlarada baktım ama nasıl bağlayabiliceğimi tam olarak anlatmıyorlar muayene fln sormuyorum sadece nasıl bağlandığını ve birde yanıp sönmesi zorunlu deill...

sadece park lambasının kablosundan yan sinyallere kablo çekilecek o kadar..

peki bu ampul girişi nasıl oluyor mesela park ampulü orjinal sinyal girişine uyarmı olurmu yani..

arkadaşlar 5 paket beyaz t10 park ampulünden aldım yada bundan yazandan çok güzel tavsiye ederim çok net ışık veriyor plakalıklarda heele ayrı bir mükemmel..

parklar sürekli yanıcağından sinyallerin eriyecektir bilgin olsun

ayrıca muayeneden geçmiyor ve sinyallerinin turuncu olması gerekiyor ben geçemedim o şekilde

nasıl eriyecektir derken farklı bir ampul aldım sinyallere genede ericek mi yoksa neresi ericek..

Geri