Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilandaki resim resmen koyu çekilmiş. gelen ürün siyahtan çok füme rengi. aynı hamburgercilerin resimdeki ve gerçekteki ürünü gibieketen link' Alıntı:Abi ürünün ilanındakilerle alakası yok. Resmen biri siyah diğeri gri.Türkiye diye sallamışlar sanki. Ama bu da çok yakışmış.
yeter ki harcayacak para olsunsanalbiri link' Alıntı:Abi bu arabalar makyaja doymuyor.![]()
hllb link' Alıntı:ilandaki resim resmen koyu çekilmiş. gelen ürün siyahtan çok füme rengi. aynı hamburgercilerin resimdeki ve gerçekteki ürünü gibitürkiye diye yeni bir sinyal ürettiklerini sanmıyorum
gene de içime sindi tuh neden aldım demedim.
yeter ki harcayacak para olsun![]()
bence hemen hepsine gider, karartılmış ön ve arka farlar misali bu da karartılmış sinyaleketen link' Alıntı:Bu renk teknik gri ye daha mı çok gider ne 005hihih
denemek lazım içinde t10 var. sinyali de sökmesi gayet kolay arka taraftan öne doğru ittirip yine arkadan çekiştirince çıkıyor.sanalbiri link' Alıntı:Peki bu sinyal ampullerini de beyaz yapsak nasıl olur?Bende far beyaz,gündüzler beyazlayacak,iç aydınlatma beyaz,plaka aydınlatma beyaz.
Abi dener misin?Beyaz şık durursa yandım ben.hllb link' Alıntı:denemek lazım içinde t10 var. sinyali de sökmesi gayet kolay arka taraftan öne doğru ittirip yine arkadan çekiştirince çıkıyor.
neyle deneyeyim? orjinali zaten turuncu. düz beyaz t10 takalım desen zaten sarımtrak yanar. beyaz led takman lazım o da arıza ışığı yakar. hepsini geçtim siyah camın altından beyaz ışık ne kadar beyaz görünürü ki?sanalbiri link' Alıntı:Abi dener misin?Beyaz şık durursa yandım ben.![]()