Yan Camlar Yardım edermisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanerr22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tanerr22

Kayıtlı Kullanıcı
04-Ağrı
ön yan camlar kapanirken kapanmaya yakin bir daha aşaği iniyor sanki cam yerinden çikiyor...sebep neden olabilir

camların kapandığı yerde sonradan takılan bir şey varmı veya o kısma elinizi koyuyormunuz eğer öyle ise güvenlik içindir çocuk güvenliği cam tam kapanır eğer okısımda bir şey varsa cam bir miktar aşşağı iner

aynı sorunu yaşıyorum ara ara... cam kapanırken sanki yerinden çıkacakmış gibi oluyo. bunun nedenini bilmiyorum. ama tekrar açılması güvenlik açısındandır diye düşünüyorum... cama bişe sıkıştığını zannediyo ve geri açıyo diye yorumladım ben aklımca...

öyle ama sikişan hiç bir şey yokki camlar filmli acaba cami yandan tutan ve yuvadan çikmasini önleyen bir parça varda o parça kirilmiş olmazmi çikmiş düşmüş olamazmi

bende buna benzer bir şey olmuştu ama biz camı indirip üstüne çıkmıştık maç heyecanıyla :) camdan sarkmıştık anlıyacagın sonra cam tam kapanmamaya başladı fakat biraz ugraştıktan sonra kapattım sonra bir kaç kez daha tekrar etti ama kendiliginden düzeldi zamanla ama camı yukarı iteliyen dişliler kaymış olabilir yada kırılmıştır takılınca tekrar güvenlik nedeniyle geri açılıyor gibi geldi bana bir kontrol ettir servise istersen

aynı sorun bende vardı ön camlarda ayrıca açıkken kapıyı örtünce ses de yapıyordu. döşemenin sökülüp iç aksamdaki camı tutan vidaların sıkılması sorunu çözer. ben de öyle olmuştu. servis bir sürü para istedi. tanıdık bir yerde bedava yaptırdım.

ilginiz için Allah razı olsun hafta sonu sökecem döşemeleri sökerken dikkat etmem gereken şeyler ne acaba bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

sökerken dikkat etmen gereken bir şey yok. küçüç hoparlorün arkasında da bir vida olması lazım. döşeme gelmiyorsa mutlaka sökmediğin bir vida vardır zorlama. ama bence cam işini tanıdığın bir varsa ona yaptır. çok fazla sıkarsan motora zarar verebilirsin.

aynı sorn bende devardı.sağ ön cam tam kapanırken tekrar açılıyordu.ben de kısa kısa basıyordum düğmeye öyle kapanıyordu.sonra baktım ki, kapının dışındaki üst bölümde siyah contanın bir kısmı yerinden çıkmış ve cam yuvasının içine doğru bükülmüştü.bu da camın kapanmasını engelliyordu.contayı elimle düzelttim.sorun gitti.tabi benimki basit bi sorunmuş

aracın kılavuzundan camların resetlenmesi diye bi bölüm vardı.cam ayarı yapılıyordu oradan faydalanabilirsin

Geri