Yan Camlar Kendiliğinden Açılmış

anıl224

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi günler arkadaşlar, benimde bir sorum olacak, geçenlerde babam otoparka kadar sağ ön cam açık olarak gitmiş, otoparka gidince sağ ön camı da kapatarak arabayı park etmiş,yani arabayı tüm camlar kapalıyken park edip gitmiş, geri geldiğinde 4 yan camında açık olduğunu görmüş, bazıları tam bazıları yarım olarak açıkmış, sizce nedeni ne olabilir? (Araç; Asta j enjoy active)

Ynt: Yan Camlar Kendiliğinden Açılmış

Anahtarın kapı açma tuşuna basılı tutunca 4 cam birden açılıyor, acaba o anda açma tuşu takılı kalmış falan olabilir mi?

recepakcay link' Alıntı:
Anahtarın kapı açma tuşuna basılı tutunca 4 cam birden açılıyor, acaba o anda açma tuşu takılı kalmış falan olabilir mi?
Bende öyle düşündüm, kumandada açma tuşuna basılı tuttun mu diye sordum, kapatıp gittim başka bir şey yapmadım diyor,ayrıca kumandadan camları açarken hepsi aynı seviyede açılmaz mı?,camların bazısı tam bazısı biraz açıktı diyor babam...

Bende nerdeyse hafta da bir bu oluyor camların açılmasının tek sebebi anahtar düğmesi çok hassas nasılı kalıyo cepte başka sebebi yok

tff2525 link' Alıntı:
Bende nerdeyse hafta da bir bu oluyor camların açılmasının tek sebebi anahtar düğmesi çok hassas nasılı kalıyo cepte başka sebebi yok
tamam bende o nedenle olduğunu düşündüm başta ama anahtarla camları uzaktan açarken hepsi aynı seviyede açılıyor,ama burada farklı seviyelerde açılmış camlar...

aynısı benim başıma da geldi. alışveriş merkezinin açık otoparkına aracı bıraktım 1-2 saat sonra geldim baktım camların hepsi açık kapılarda açık. allahtan bişey olmamış arabaya. anahtardan.. başka bir sebebi yok.

keşke kumandadaki hassasiyetden birazda kornaya koysalarmış kornaya basmak için resmen ddireksiyona kroşe atıyorum :D

Geri