yukarıdaki mesajı yazan arkadaşa sesleniyorum aracın km orjinal diye ya seni kandırmıslar ya da sen bizi kandırmaya çalısıyorsun aracın boyası yok tamponu sokturdum diyorsun 15 20 güne istanbula geleceğim orda istersen sana herşeyi gösterebilirim bunları yazmamın tek sebebi bana yalancı muamelesi yapmandır bak aşağıda aracın bendeki resimleri var... bu aracın km 150000devirmediyse benim adımda fatih değil...Sayın __aSTRa__ : Arkadaşım Bu Araç Senin Kullandığın Araç Değil Sen Bana Opel Team'de Aracın Bi Kaç İşlem Gördüğünü Söylemiştin Fakat Böyle Bir İşlem Görme Olmamış Yelizcan Ablaya Özel'den P.M Geçtim Araç Plakasınıda Verdim Servis Kayıtlarında Böyle Bir Aracın Kaydı Olmadığını Söyledi.Ayrıca Km'Si 150.000 Üstünde Dedin Bosch Car Service'ye Gidip Beyindeki Km'sine Baktırdım.Göstergedeki Km İle Birebir Tutuyor Zaten Beyindeki KM'Yi Yetkili Servis Haricinde Kimse DeğiştiremezArtık Bu Araçla Uğraşmayı Bırakırsan Sevinirim
Ayrıca Arka Tampon İçinde Ezik Var Dedin Tamponuda Söktürüp Baktırdım İçine Herhangi Bi Ezilme Veya Yaptırma Yoktu Sadece Tampon Beyaza Boyanmış Zaten Lastiklerin Ordaki Siyah Çıtalardan Belli Beyaz Boyalar Var Üstünde

Sana her açıdan resim yükledim daha konusacak mısın bakalım...