Motor calısdıkdan kısa bır sure sonra hemen fan devreye gırıyor mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motor calısdıkdan kısa bır sure sonra hemen fan devreye gırıyor mu ?
ona dikkat etmedim yarın bakarım ama çalışsa duyardım....
fakat az önce e-6 da kapatayım dedim hızım 110-120 arası 5.viteste gaza abandığımda motor once bi atılır gibi oldu sonra aynı hızda çok yavaş bir ivmeyle neredeyse aracın hızında hiç bi değişme olmadan devam etti (125 e çok çıktı) sanki boşa hava üfler gibi.... delirmek üzereyim.... yakıt halen 23 kuruş civarı benzinli araçtan farkım kalmadı![]()
Termostatla ilgili bir sorun olabilir.Motorun ısınmaması yakıtı ciddi oranda artırır tabi.
pazartesi ilk iş servise gitmek olacak zaten arkadaşın zoruyla çıktım bu gece yoksa yakıta o kadar sinirim bozukki binmiyorum bile.
şimdi de o boş hava gibi aracın gaza basmama tepki vermemesini taktım.... 2 gece uyuyamam artık![]()
gaza basdıgınızda devir ibresinde , mesela 2000 devırlerde gıderken hafıf gaza basmanızda 3000 devıre fırlayıpda tepkı vermemesı mı oluyor ;?
ona dikkat etmedim yarın bakarım ama çalışsa duyardım....
fakat az önce e-6 da kapatayım dedim hızım 110-120 arası 5.viteste gaza abandığımda motor once bi atılır gibi oldu sonra aynı hızda çok yavaş bir ivmeyle neredeyse aracın hızında hiç bi değişme olmadan devam etti (125 e çok çıktı) sanki boşa hava üfler gibi.... delirmek üzereyim.... yakıt halen 23 kuruş civarı benzinli araçtan farkım kalmadı![]()