yakıt tüketimi normalmi?

bahtiyasir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar daha çncede sordum burda ama galiba silinmiş benim 2o1o model opel astra 1.3 cdti var günlük 40 km felan yapıorum ankarada yaşıorum ve 6,7 litre yaklıor bu normalmi sizce?

ankaranın nerelerinde sürüyorsun

ankaranın nerelerinde sürüyorsun

aynı soruyu bende soracaktım. ankara nın neresindesin? ben yaşamkentteyim ve hergün 60km yapıyorum. 5,1/lt ortalama. malum eskişehir yolunu kullandığım için ş.arası statü diyebiliriz.

balgat bilkent arasında suruyorum giderken fazla trafık olmuor ama aksam cıkınca 5.30 dan sonra trafık oluor, bana sankı faazla gıbı geldı 6,7

bence değerlerin normal o güzergah hele akşam saatlerinde çok kalabalık oluyor. benim ankara şehir içi ortalamam 6,4

bilkent balgat arası sanırım 10km kısa mesafe olduğu için motorun geç ısınıyordur ve de dur kalt olacağından 6,0-7,0 arası gayet normal bir değer.

bence biraz agrasif kullanıyosun çok yaktırır buda, ve mazot aldığın yerde önemli. birde bu aralar mazot fiyatları sinsice arttı (OPET 3,56 - TL ) aynı şeyleri bende düşünür oldum ve 2000 devirde vites değişip 80-100 km geçmemmeye gayret ediyorum .

Geri