Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onur1982 link' Alıntı:motor aynı yük aynı.tek yapacağı boruda tıkanıklık olur.beyinden bağımsız objelere itibar etmeyin.söğüşleme aracı bunlar
eketen link' Alıntı:Markalar arasında yarım litre farkın bile çok büyük tercih sebebi olduğu durumlar varken %25 tasarruf u mıknatıs ile sağlamak en azından son teknoloji araçlarımızda imkansız.
ToBeCaReFuLL link' Alıntı:Tasarruf sağlıyacağını hiç zannetmiyorum.
corsa_1990 link' Alıntı:bende tv de görmüştüm.Bana göre para tuzağı bunlar.Otomobil firmaları araçları az yaksın ve çekişi iyi olsun diye milyon dolarlar harcayıp bir sürü projeler geliştiriyorlar,sonra birileri yakıt hortumuna takılan bir alet çıkarıyor ve %25 yakıt tasarrufu diyor.Bence bi işe yaramaz.
onur1982 link' Alıntı:motor aynı yük aynı.tek yapacağı boruda tıkanıklık olur.beyinden bağımsız objelere itibar etmeyin.söğüşleme aracı bunlar
eketen link' Alıntı:Markalar arasında yarım litre farkın bile çok büyük tercih sebebi olduğu durumlar varken %25 tasarruf u mıknatıs ile sağlamak en azından son teknoloji araçlarımızda imkansız.
sallierim link' Alıntı:5 kilogram bal nasıl 100 liraysa bu da o hesap.fake.para tuzağı
vigilante8 link' Alıntı:Öretici firmalar araçları az yaksın diye milyon dolar yatırım yapıyorlar, Eğer gerçekten bu denli yüzde 25 lere varan yakıt tasarrufu sağlasa ürünler direk o ürünü imal eden firmayı satın alıp bu ürünleri fabrikasyon olarak kendi ürettikleri araçlara takarlar diye düşünüyorum.