yakıt tasarrufu edelim diye takılan cihaz

evet bende duydum eko66 diye bir alet.googleden aratırsanız ulaşabilirsiniz bende bekliyorum çevremden taktıran olursa ve tavsiye ederse taktıracam

Ben Eko66 kullanıyorum.

Bunun ile ilgili kullanım bilgilerini forum içinde başka bir yerde yazmıştım aratıp bakabilirsin.

Araç 0 derece civarında hiç zorlanmadan tek marşta çalışıyor. Bunu söyleliyeyim. Ayrıca geçen gün ekzos emisyon değerlerine baktırdım. NOx çıkışım = 0 yani zehirli gaz çıkışım yok.

kaça taktırtınız eko66 yı.ben 590 ytl diye duydum gerçekten yakıt tasarrufu sağlıyor mu tavsiye edermisin .aracım lpg li bu arada

kaça taktırtınız eko66 yı.ben 590 ytl diye duydum gerçekten yakıt tasarrufu sağlıyor mu tavsiye edermisin .aracım lpg li bu arada
Kardeş bu cihaz eğer bu kadar pahalıysa sen zaten tasarruf edeceğin parayı harcamışsın bile. Fİyatı bu ise eğer bence pek mantıklı değil

1- Bu tür ürünler hakkında çok çeşitli yorumlar var. Haftalık oto dergilerinden biri bu tür cihazların bazılarını test etmiş ve reklamlarının çok abartılı olduğunu belirtmişti. Benim aklımı kurcalayan başka bir konu var. Yeni nesil araçlar elektronik cihazlarla donatılmış durumda. Mıknatıs bunların işleyişini/özelliklerini/ ayarlarını bozmuyormu? Malum mıknatısın saatlerimizi dahi bozduğu söylenir.
2- 15 sene evvel 1972 model opel kadett 1100 cc aracıma Maatron 800 (aklımda kaldığı kadarı ile markası buydu) diye bir cihaz takdırmıştım. Yakıt ekonomisi fark edilmedi ama ateşleme sistemine faydası olmuştu. Ayda bir kere platin değiştirirken bu cihazdan sonra bir daha platin değiştirmemiştim. Firma bu tip ürünlerde belirtilen yakıt ekonomisinin büyük hacimli araçlarda daha bariz bir şekilde belli olduğunu, 1100 cc ile hissedilmeyebilir demişti. Büyük hacimli araçlarda bu tür ürünleri kullanan arkadaşlarımız varsa onların yorumları daha sağlıklı olacaktır.

Evet fiyat 500 ytl + kdv.

LPG ye uygulanabilirliğini bilmiyorum. Bu konuda ürünün sitesine girip iletişim formunda sorabilirsin. Çok kısa sürede sana döneceklerini söyleyebilirim.

elektrik mühendisiyim bu cihazlar manyetik prensibe göre çalıştığı söylensede bu teknik olarak mümkün değil bende deneme maksadıyla 1 sene kullandım yakıta en ufak bir faydası yok.denemeye bile gerek yok

arkadaşlar bor yakıt diye biryakıt var www.mercanotomotiv.com isterseniz araştırın ben çok memnunum
Ustam bu sitedeki haberde anlatılan olay nedir? bor madenini bu şekilde kullanmanın yasal bir sakıncası yok sanırım değil mi?

Geri