Yakıt tasarruf cihazı (Umut tacirliği mi_?Yoksa gerçek mi_?

Bunda komik bir şey göremiyorum burak niye dalga geçiyorsun

kullanmayı bilmemişsin ancak o kadar verim almışsın ben o aparatı takıp 3 kere sola çevirip sonra 1 kere sağa çevirip okara kuka laflarını söyleyip bu laf aracın içindeki bütün elektirkiği makineye çekiyor aracımda yaklaşık 35 beygir güç artışı %80 oranında yakıt tasarrufu sağlıyorum.. sen bu kadar sağlayamamışsın diye dalga geçmenin anlamı yok belliki kullanma prosedürünü okumamışsın çok komplike bir cihazdır o..

Aaa.. Öyle kullanıldığıın bilmiyodum bizim 2 arabada da var inip hemen ikisindede yapiyim o gerekenleri de daha fazla tasarruf edelim daha hızlı gidelim. :good:

ama şimdi çakmaklığa takılan 3 lü priz mantığında çoğaltıcı soketler var ya onlardan alıp takayıp bide bu cihazdan 3 tane taktım mı % kaç yakıt tasarrufu olur_? :kop:

Eh be Kerem akşam akşam beni güldürdün ya, Allah'ta seni güldürsün :). En garantili ve en sağlıklı yakıt tasarrufu bakımlı araba+hassas sağ ayak ile olur, gerisi hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

acaba alan varmı ?

mesajın altına birisi yazıyomuş ben aldım die :D

memlekette tecaviz garantili sprey satılıyor.yakıt tasarruf cihazına mı şaşırdınız

bu tip cihazlar hep gözden çıkartabilecegin paralara satılıyor, olursa olur olmassa da 100 tl gider, umudum kalacagına 100 tl gitsin mantıgı ile hareket ediliyor.Bu sayede binlerce satıp para kazanıyorlar, kısacası umut satıyorlar...

10000 kişiye satsalar 1 trilyon eder iyi para iyi vurgun ,

bende geçen bi çay kaşığı uranyum attım depoya 2500hp güç artışı ve 0 yakıt tüketimi. Her yere uçarak gidiyorum :D

ikisi de değil, yalancılık ve dolandırıcılık..

Geri