yakit-tasarruf-cihazi-e101-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ONRYLMZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
19 yıl sonra dünyadaki petrol rezervlerinin biteceğini kimse bilmiyo herhalde ,dündada raporlar bunu gösteriyor. mıknatıs etkili yakıt tasarruf cihazları bal gibi de tasarruf ediyo gayet de sağlıklı kendim bizzat kullanıyorum.

19 yıl sonra dünyadaki petrol rezervlerinin biteceğini kimse bilmiyo herhalde ,dündada raporlar bunu gösteriyor. mıknatıs etkili yakıt tasarruf cihazları bal gibi de tasarruf ediyo gayet de sağlıklı kendim bizzat kullanıyorum.

kime göre bitecek bu fosil yakıtlar. peki sizin daha bakir olan ve ABD topraklarında bulunan petrol rezervlerinden haberiniz var mı?

aslında herkes bir türkü tutturmuş gidiyor... petrol bitiyor diye. ben son 10 yıldır 1- pertol bitiyor, 2- istanbul depremi oldu olacak mantığını anlamıyorum...

ürün işe yarar yaramaz orasını bilmem. ama teorikte mantıklı. ancak yaratılan manyetik gücün boyutu bu iş için yeterli mi?

Arkadaşım neyin kafasını yaşıyorsun sen? AR-GE ye trilyonların harcandığı otomotiv endüstrisinde, 100km de yarım litre tasarruf yapmak için vanos, EGR gibi sistemleri geliştiren mühendisler bir bu zıptırik manyetik alan olayını mı es geçmişler diyorsun? Kusura bakma ama ya bu işlerden ekmek kazanan birisin ya da iki adet birbirini çekekten aciz mıknatısa 30 tl bayıldıktan sonra placebo etkisi yaşamaktasın.. umut ticareti yaparak insanların cebindeki son kuruşu da emen bu hırsızlara yıllardır kanar insanlar ben de anlamam

kime göre bitecek bu fosil yakıtlar. peki sizin daha bakir olan ve ABD topraklarında bulunan petrol rezervlerinden haberiniz var mı?

aslında herkes bir türkü tutturmuş gidiyor... petrol bitiyor diye. ben son 10 yıldır 1- pertol bitiyor, 2- istanbul depremi oldu olacak mantığını anlamıyorum...

ürün işe yarar yaramaz orasını bilmem. ama teorikte mantıklı. ancak yaratılan manyetik gücün boyutu bu iş için yeterli mi?

Arkadaşım olayın teorisi bile yalan, neymiş moleküller para konumundan orto konumuna geöiyormuş, böyle asker gibi ip gibi dizilip giriyorlarmış da silindire ondan daha verimli yanma oluyormuş.. Kimya müh. doktorası yapan birisi olarak kıçımla gülüyorum televizyondaki yakıt tasarruf cihazları reklamlarına..

Geri