yakıt katkısı

darkmacesty

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar corsa 1.3 cdti kullanıyorum depoya katılan bor varmış nasıl birşeydir sizlerden bi bilgi alayım dedim.sonradan araca bir zarar verirmi

yakıt katkısı olarak boru ilk kez duyuyorum ama, motor yağı için bor katkısı var. aracın daha sessiz çalışmasını, yakıt tasarrufu sağlıyor. motoru koruduğu iddia ediliyor ama zararlı olduğunu söyleyenler de var. ben kullanmıyorum.

usta yakıt katkısı wurt var cok guzel ve ıse yarıyor kullancaksan onu kullan bor yag katkısı hıcte tavsıye etmem kullanmanı... aracın kac km de? ben gecenlerde forumda bı arkdstan sunu da ogrendım aracın manıfold kısmını soktur ıcı kurum baglıyormus onu temızlet kısmetse bu hafta bn yaptırıcam fotolarını ceker koyarım..

yag katkılarını gördum fıyatlarıda yuksek ama depoya konulanı görmedım hıc ...

yakıtın içine enjektorlerin temizlenmesi için bir katkı konuluyor bir kutusu 3 depoya kadar etkili oluyormuş. benzin istasyonundaki çalışana sordum çok kullanan var dedi.
ayrıca hem motora hemde şanzımana konulan bor katkıları var her ikisinide aracıma uyguladım çok sessiz bir hale geldi. ileriki zamanlarda ne olur onu bilmiyorum kullandıkça deneyimlerimi yazarım

Geri