yakıt hesaplıyalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle konu açmak ile ilgili yazanlara cevap vermek istiyorum bu form sitesinde otomobil ile ilgili herşeyin konuşulmasından yanayım bilgilerimizi sorunlarımızı fikirlerimizi paylaşmalıyız eğer paylaşırsak bilgimiz artar otomobil kullanmayı daha keyifli hale getirmiş oluruz katılmayanlar olabilir fikrime onlar daha önemsedikleri konulara cevap vermek için harcasınlar zamanlarını yani konu başlığını beğenmeyen konuyu açıp ceva p yazmasın ilgilenen arkadaşlara tşklr

öncelikle konu açmak ile ilgili yazanlara cevap vermek istiyorum bu form sitesinde otomobil ile ilgili herşeyin konuşulmasından yanayım bilgilerimizi sorunlarımızı fikirlerimizi paylaşmalıyız eğer paylaşırsak bilgimiz artar otomobil kullanmayı daha keyifli hale getirmiş oluruz katılmayanlar olabilir fikrime onlar daha önemsedikleri konulara cevap vermek için harcasınlar zamanlarını yani konu başlığını beğenmeyen konuyu açıp ceva p yazmasın ilgilenen arkadaşlara tşklr

seni sonuna kadar destekliyorum dostum. biz araçlarımız hakkında birşeyler öğrenmek, bilgi paylaşmak için kayıt olduk buraya. bakıyorum bir iki arkadaş sürekli azar yağdırıyor. lütfen saygılı olalım. bu forumdaki insanlar çocuk değil. al pacino arkadaşımız benim açtığım konuya da güzel bir azar cevabı yazmış. bu arkadaşlar bu forumda insanları azarlamakla mı görevli acaba?

Amacınız araçlarınızla ilgili bilgi almak sorunları paylaşarak çözmek ise eğer; ben diyorumki açtığınız konu başlıkları ile ilgili onlarca başlık var. önce onları aratıp bulup okuyun. sorununuzla ilgili zaten cevabı bulacaksınız.

Sizin yaptığınız şey ise tam tersi aklıma ne geldiyse onunla ilgili hemen konu açalım. olurmu böyle ben size soruyorum? Hiç arama yaptınızmı?

Ayrıca bu kadar basit bir yakıt hesaplama şekli olabilirmi? Çok merak ediyosan sana doğru bir tavsiye vereyim; km sayacını sıfırla, deponu pompa atana kadar doldur. 100 km yol git. aynı pompaya gel atana kadar tekrar doldur. harcadığın yakıt miktarı aracın 100 km de harcadığı yakıttır. illa kuruş muruş hesaplayacam dersen aldığın pompadaki fiyatla çarpıp 100 e bölersin.

Benzin ile ölçmedim ama 40lt lpg tankı 33 litre alıyor.Onunlada uzun yolda yaklaşık 450 km falan yapıyor...

benim araçım lpg 40lt deposu var en fazla 35lt doldurdum ve 550 km yol yaptım şehir içi buda80tl

ben burda her iki tarafa da katılıyorum. öncelikle gereksiz yere konu açma konusunda arkadaşlar bulamamış olabilir azarlamaya gerek yok. hakkınızda yok. ayıp etmişsiniz. ancak diğer taraftanda bakınca herkes bir düşüncesi için konu açarsa gereksiz konu kirliliği olur. aratıp bulalım bulamazsak öyle açalım derim. ara/bul bölümüne yakıt hesaplama yazınca bir sürü konu geldi. forumda gereksiz konu kirliliği yaratmasak daha iyi olur.
(AMA TEKRAR TEKRAR SÖLÜYORUM. AZARLAMA KONUSU HOŞ OLMAMIŞ TEKRARLAMAYALIM LÜTFEN.) tşk ederim.

bende 2002 otomatik corsa comfort kullanıyorum benim yakıt şehirler arasında ideal ama şehir içi çok fazla acaba sebebi hikmeti nedir?Muhtemelen bir ayarsızlık var ama anlamadım.

aynı araca sahibim ve aynı durumdayım,sehirlerararsı ile sehir içi çok fark var. ilginçtir.

bir depo benzin ile 700 km.depo 60 litredir.şehir içi yapilan km bu:)

vectra c için şehir içi iyi değerler bunlar, ağırlıkla kullandığınız güzergahlarda yoğun trafik fazla yok sanırım

Geri