Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydinim sen doğrusunu yapıyorsun kardeşim bakma sen bize okkkAydn link' Alıntı:Depoyu sonuna kadar emdirmek iyi degil bence, yakit kaliteli degilse dibe coken pisligi tortusu pompaya zarar verir derler hep. Bende bu baglamda hic isigi yakmamaya calisirim.
Umut Hoca link' Alıntı:Geçen hafta aracımı teslim alınca Odak yanındaki PO'ya girdim. 57 litre dizel yakıt aldı. 243 TL'de pompa attı, düz 250 olsun dedimBu arada yakıt deposundan fren yaptıkça lok lok diye ses geliyor, çok şaşırdım
![]()
Tamamen bitirmenin problem oluşturacağını biliyordum ama tamamen doldurmanın bi sorun olacağını bilmiyordum. Bu ne ya ne yapsak sorun oluyor yoksa astrada mı bi sorun var kahka536REC link' Alıntı:Evet o ses bazı model Astra'larda kronik bir problem. Depoya dalgakıran takılması gerekiyor. Servisten garanti kapsamında onaylanmış olmasına rağmen depoyu söktürmek istemediğim için gidip taktırmadım. Beni hiç rahatsız etmiyor, hoşuma bile gidiyor açıkcasıYakıt 1 çeyrek depo kadar azalınca ses kesiliyor, uzun yolda ise seyir halinde hiçbir şekilde ses yapmıyor...
Bu arada fazla yakıt almak her şeyden önce şamandıraya zarar verir ve gösterge sapıtır, ya da hiç göstermez, değişmesi gerekir. Kimseciklere tavsiye etmem![]()
harunhoca link' Alıntı:Tamamen bitirmenin problem oluşturacağını biliyordum ama tamamen doldurmanın bi sorun olacağını bilmiyordum. Bu ne ya ne yapsak sorun oluyor yoksa astrada mı bi sorun var kahka536