26 plakalı kardeş araban gerçekten sade ve güselll allah kaza bela vermesin.kapı kolları hoş.tampon ve marşpiyeller boyanmış çok güsell durmuş..opell yawww
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atacanates' Alıntı:ben olsan siyahın aynısını yaparım jant ve stoplar hariç ve bagaja bi çıta ce bagaj yazılarını sökerim bide para yeterse steinmentz yapardım....
UĞURCAN' Alıntı:26 plakalı kardeş araban gerçekten sade ve güselll allah kaza bela vermesin.kapı kolları hoş.tampon ve marşpiyeller boyanmış çok güsell durmuş..opell yawww
EMİRHAN06' Alıntı:ALLAH KAZASIZ BELASIZ BİNMEK NASİP ETSİN. SONRADA BİZE DE VERSİN...![]()
KARDEŞ ESKİŞEHİRDE Mİ YAPTIRDIN BU UYGULAMAYI? CEVABIN EVETSE BENDE ESKİŞEHİRDEYİM ASTRA MA YAPTIRMAK İSTİYORUM EĞER YARDIMCI OLURSAN.:good:
EMİRHAN06' Alıntı:ALLAH KAZASIZ BELASIZ BİNMEK NASİP ETSİN. SONRADA BİZE DE VERSİN...![]()
KARDEŞ ESKİŞEHİRDE Mİ YAPTIRDIN BU UYGULAMAYI? CEVABIN EVETSE BENDE ESKİŞEHİRDEYİM ASTRA MA YAPTIRMAK İSTİYORUM EĞER YARDIMCI OLURSAN.:good:
Keboy' Alıntı:arabayı manyak yapmışsın ne kadar mal ettin toplamda? aynındna bende düşünüyorum. bu arada bence de jantlarını değiştirmelisin ama siyahtaki jantlar ne kadar hoş olsada senin rengine gştmez diye düşünüyorum. beNCE daha sade ve sempatik bir jant bakmalısın. siyahınkiler renge bağlı olarak çok iddaalılar.
Black_Sniper' Alıntı:Güzel olmuş bencede nazardan saklasın Allah..