Yakışıklı Vectra C (Güncel)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Nasıl Olmuş

• Evet güzel olmuş

Oy: 52 64.2%
  • Hayır orjinali daha güzeldi

Oy: 29 35.8%

• Kullanılan toplam oy
    81
araban daha güzel olmuş...eğer o jantlardan alırsan süper olur derim zaten o vectraya hastayım süper duruo...

güzel olmuş iyi düşünmüssün jant düşünürsen eğer confort jantı yerine daha büyük ve gösterişli jant al bence ince yanak lastıkler falan ıyı olur

kazasız belasız binmen dileğiyle

ben olsan siyahın aynısını yaparım jant ve stoplar hariç ve bagaja bi çıta ce bagaj yazılarını sökerim bide para yeterse steinmentz yapardım....

güle güle 1000
opel1ou0.png
indtop1oto6xu5.jpg

harika ya siyah ama digerıde sadenın harikası

yorumlar için tşk arkadaşlar bu arada siyahtakı nikelajlı kapı kolları ve kapı kolları arkadaşımın aksesuarcı dukkanı var noramalde eskişehirde piyasası 170ytl ama bana 120 ytl ye verecek başka ihtiyacı olan varsa yazmanız yeterli ve bu arada bu nikelajlı urunlerin geliş fiyatlarınıda bilen varsa yazarsa sevinirim

2003 ekiminde almıştım.Aynı renk aynı model (2004 vectra elegance SR) bende de var. Alt kısımdaki plastik aksamı kaça boyadılar? Yetkili serviste mi boyattın?

hakkinenk' Alıntı:
2003 ekiminde almıştım.Aynı renk aynı model (2004 vectra elegance SR) bende de var. Alt kısımdaki plastik aksamı kaça boyadılar? Yetkili serviste mi boyattın?

Yine İzninle Kanka ;) hayır Yetkili serwiste değil Ama kaliteli Bir boyacıda üzerine Astar atılarak boyandı İşçilik boya dahil 560 Ytl di sanırm :D

Geri