Yakışıklı Vectra C (Güncel)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Nasıl Olmuş

• Evet güzel olmuş

Oy: 52 64.2%
  • Hayır orjinali daha güzeldi

Oy: 29 35.8%

• Kullanılan toplam oy
    81
SERKAN_61' Alıntı:
siyah jantlı araba çok güzel yakışır sana arabandan kromları çıkardığın iyi oldu plakandaki plakalığıda çıkar bence silikonlan yapıştır tampona güzel olur sanırım kırmızı tr de yasaklandı artık yakalanmadan çıkardığın iyi oldu kazasız belasız sür

tşk ederim dostum tavsiyeler için

kutluhan83' Alıntı:
kardeş üzerindeki cantlar kral hiç değişme bence değişirsen millet araban comfortmuşda cantları değişmiş gibi düşünebilirler bide. çünkü genelde vectra comfortu olanlar değişiyor cantları

walla aynısını babamda soledi ama :D haklısın comfortlan elengance ayıran en buyuk goze carpan ozellık te o zaten kısmet bakalım bakıcaz duruma gore

SERKAN_61' Alıntı:
siyah jantlı araba çok güzel yakışır sana arabandan kromları çıkardığın iyi oldu plakandaki plakalığıda çıkar bence silikonlan yapıştır tampona güzel olur sanırım kırmızı tr de yasaklandı artık yakalanmadan çıkardığın iyi oldu kazasız belasız sür

sağol dostum

kardes kazasız belasız bın bende 2004 vectra elegance aldım yenı senın arabayla aynı ama bende jantları degıstırmeyı dusunuorum o resımdekı jantlar guzel ama bence gıt daha hos jantlarda bulabılırsın.bende su an okuldayım dondugum zaman bende resımlerı sızlerle paylasıcam.ii forumlar

logangunayy' Alıntı:
kardes kazasız belasız bın bende 2004 vectra elegance aldım yenı senın arabayla aynı ama bende jantları degıstırmeyı dusunuorum o resımdekı jantlar guzel ama bence gıt daha hos jantlarda bulabılırsın.bende su an okuldayım dondugum zaman bende resımlerı sızlerle paylasıcam.ii forumlar
dostum tşk ederim yorumların için

bence artik sen bir vites koluna bir arka tampon sol on tampon sag koseye kucuk yapistirma ama kendini gostere(boyle parlak, janjanli) birkac nazar boncugu tak. bir de carpediem00' in da dedigi gibi bir kurban daha kes. jantlar la da hic oynama bence. Allah nazarlardan, kazalardan, belalardan saklasin kardesim.

Geri