Yakışıklı Vectra C (Güncel)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Nasıl Olmuş

• Evet güzel olmuş

Oy: 52 64.2%
  • Hayır orjinali daha güzeldi

Oy: 29 35.8%

• Kullanılan toplam oy
    81
orjinallik herzaman değerlidir kardeşim. jantların güzel zaten.. boşuna para verme bence. Ama yan nikelajlı çıtalar ve kapı kolları güzel bir hava veriyor.. Bende de 2004 vectra comfort var. işlerin yoğunluğundan hiç ilgilenemedim arabamla.. doğallık ve orjinallik iyidir... selamlar..

aleaddin' Alıntı:
orjinallik herzaman değerlidir kardeşim. jantların güzel zaten.. boşuna para verme bence. Ama yan nikelajlı çıtalar ve kapı kolları güzel bir hava veriyor.. Bende de 2004 vectra comfort var. işlerin yoğunluğundan hiç ilgilenemedim arabamla.. doğallık ve orjinallik iyidir... selamlar..

tşk ederim abicim yorum için

bakalım ceza yemeyız inşallah :D:D boyna gelıo

Vectra GT' Alıntı:
araban daha güzel olmuş...eğer o jantlardan alırsan süper olur derim zaten o vectraya hastayım süper duruo...

tşk ederim

tşk ederim dostum sağol

siyah olan fena değil

photo0001vx4.jpg

siyah jantlı araba çok güzel yakışır sana arabandan kromları çıkardığın iyi oldu plakandaki plakalığıda çıkar bence silikonlan yapıştır tampona güzel olur sanırım kırmızı tr de yasaklandı artık yakalanmadan çıkardığın iyi oldu kazasız belasız sür

kardeş üzerindeki cantlar kral hiç değişme bence değişirsen millet araban comfortmuşda cantları değişmiş gibi düşünebilirler bide. çünkü genelde vectra comfortu olanlar değişiyor cantları

şık olmuş....

Hocam biliyorsunuzsiz bu işi fazla söze gerek yok.....

Geri