yağlı boya lüten yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jetblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jetblack

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba dün aracımla denize gitmiştik aracı park ettiğim yerde direk vardı onu kırmızıya boyamışlar tabi rüzgarın etkisiyle arabam nokta nokta nasibini almış bu kırmızı noktaları neyle aracıma zarar vermeden silebilirim.

Cila olabilir, boyanın cinsine göre gaz, benzin, tiner. Ufak bir yerde dene ona göre temizlik yaparsın.

biraz pasta ile halledebilirsin. benim arabaya da devamlı taksilerin rengi bulaşıp duruyor, hepte benim arabanın yanında kapılarını açıyorlar.:D alıştım artık pasta ile çıkartıyorum:). zor bir şey değil.

cila denedım olmadı yarın birde benzinle deniyecegim

benzin bozabilir mazot ile dene

en iyisi saf gaz ile temizle bence sonuç alırsın.

gaz yağı ile çıkar tiner benzin boyayı bozar dikkat et birde piyasada zift çıkarıcılar var onunlada çıkarabilirsin

katran temizleyici spreyler var zifti falan çok rahat söküp atıyor onu dene faydası mutlaka olacaktır

eğer dediğin gibi boya yağlı boya ise ki öyledir yani sentetiktir en güzeli sentetik tiner ve boyaya asla bi zarar vermez ben zift için kullanıyorum hiç zorlanmadan sonuç alırsın

Gaz yağıyla çıkar,tiner benzin falan kullanma.Zift çıkarıcılarda gaz yağından yapılıyor kokusu aynı.Benim araba komple zift olmuştu gazyağıyla çıkardım.Boyayıda besler işinbitincede güzelce oto şampuanıyla yıka.

Geri