yagda krema gibi bisey

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melabaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bor filan gibi katkı kullandınız mı

arkadadlar

bugun arabayi yikadim. Eve geldim. Dedim bide yagina bakayim.
Fazla da beklemeden actim kaputu baktim.
Yag cubugunu cekince cubukta boye krema gibi sari renkli bisey gordum. Arabanin suyu tam eksilme yok. Cekisinde artma yada azalma da yok. Yalniz son iki keredir benzin ve otogazi aytemizden aliyorum. Sizce bir problrm varmi dir
aracinizin motor bloĞunun İÇerİsİne su gİrİyor olabİlİr, yanİ motor bloĞunda veya Üst kapak contasinda Çatlak olabİlİr, bİr Şekİlde motora su gİrİyorsa yaĞ ÇubuĞunda ve motor yaĞ kapaĞinin Üzerİnde sari-grİ renklİ bİrİkme olabİlİr, bu Şekİlde İse aracinizin su eksİltme problemİ baŞlayabİlİr, havalar sicak aracinizin suyunu sÜreklİ kontrol edİn, bu arada da motoru fazla sikiŞtirmayin. Kisa sÜrede de aracinizi motorda anlayan bİr ustaya gÖsterİn, Şu aŞamada kullandiĞiniz yaĞin bİr Önemİ olduĞunu sanmiyorum pİyasada yaĞlar zaten bellİ bİr kalİtede Üretİlİyor,

aracinizin motor bloĞunun İÇerİsİne su gİrİyor olabİlİr, yanİ motor bloĞunda veya Üst kapak contasinda Çatlak olabİlİr, bİr Şekİlde motora su gİrİyorsa yaĞ ÇubuĞunda ve motor yaĞ kapaĞinin Üzerİnde sari-grİ renklİ bİrİkme olabİlİr, bu Şekİlde İse aracinizin su eksİltme problemİ baŞlayabİlİr, havalar sicak aracinizin suyunu sÜreklİ kontrol edİn, bu arada da motoru fazla sikiŞtirmayin. Kisa sÜrede de aracinizi motorda anlayan bİr ustaya gÖsterİn, Şu aŞamada kullandiĞiniz yaĞin bİr Önemİ olduĞunu sanmiyorum pİyasada yaĞlar zaten bellİ bİr kalİtede Üretİlİyor,

Castrol de bu problem oluyor usta. Simdi bazi arkadaslar bende olmuyor diyecek ama bu tur problemle katsilasan arkadaslar Castrol disinda baska yag kullandiklarinda kopuklenme olmadigini gorecekler

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Castrol, mobil, GM, hepsini de denedim. Kışın kısa mesafede hepsinde yaptı. En az GM'de yapıyor. Havalar ısınınca sıkıntı yok, hiçbirinde yapmıyor.

Ben Castrol kullandigimda hep yapti. Karter buhar hortumu, manifolt vs. temizlendikten sonra Mobil kullandim ve suan hic bir parcada köpük veya krema seklimde tabir edilen gorunum yok

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet. Bencede yagdan. Daha once yetkili serviste gn koydurmustum. Simdi ise castrol magneteck koydurdum. Sanirim ikisi karisinca boyle bir durum oldu.

Peki bundan sonra ne yapmali. Boyle kullsnmaya devsm rtsrk probkem olurmu. Bir daha ki ne mobil marka dusunuyorum. O zaman ozel bi temixlik falan gerekir mi

Geri