bor filan gibi katkı kullandınız mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracinizin motor bloĞunun İÇerİsİne su gİrİyor olabİlİr, yanİ motor bloĞunda veya Üst kapak contasinda Çatlak olabİlİr, bİr Şekİlde motora su gİrİyorsa yaĞ ÇubuĞunda ve motor yaĞ kapaĞinin Üzerİnde sari-grİ renklİ bİrİkme olabİlİr, bu Şekİlde İse aracinizin su eksİltme problemİ baŞlayabİlİr, havalar sicak aracinizin suyunu sÜreklİ kontrol edİn, bu arada da motoru fazla sikiŞtirmayin. Kisa sÜrede de aracinizi motorda anlayan bİr ustaya gÖsterİn, Şu aŞamada kullandiĞiniz yaĞin bİr Önemİ olduĞunu sanmiyorum pİyasada yaĞlar zaten bellİ bİr kalİtede Üretİlİyor,arkadadlar
bugun arabayi yikadim. Eve geldim. Dedim bide yagina bakayim.
Fazla da beklemeden actim kaputu baktim.
Yag cubugunu cekince cubukta boye krema gibi sari renkli bisey gordum. Arabanin suyu tam eksilme yok. Cekisinde artma yada azalma da yok. Yalniz son iki keredir benzin ve otogazi aytemizden aliyorum. Sizce bir problrm varmi dir
aracinizin motor bloĞunun İÇerİsİne su gİrİyor olabİlİr, yanİ motor bloĞunda veya Üst kapak contasinda Çatlak olabİlİr, bİr Şekİlde motora su gİrİyorsa yaĞ ÇubuĞunda ve motor yaĞ kapaĞinin Üzerİnde sari-grİ renklİ bİrİkme olabİlİr, bu Şekİlde İse aracinizin su eksİltme problemİ baŞlayabİlİr, havalar sicak aracinizin suyunu sÜreklİ kontrol edİn, bu arada da motoru fazla sikiŞtirmayin. Kisa sÜrede de aracinizi motorda anlayan bİr ustaya gÖsterİn, Şu aŞamada kullandiĞiniz yaĞin bİr Önemİ olduĞunu sanmiyorum pİyasada yaĞlar zaten bellİ bİr kalİtede Üretİlİyor,