yağ yakiyor mu akıtıyor mu?

ya kardeş iyice gözetim altına al.gerçektente çok yakıyorsa,sat... merak etme satılır.
o senin çocugun deil neticede... başka bir araba alırsın...

tamam yağ eksitiyor ama seninki kadar değil. araç 3,5 litre yağ alıyor. biraz seviye eksiline yarım litre ilave ediyoruz ta en üst seviyeye çıkıyor. 2000km yarım litre eksitmiyor benim opel astra f 1988

sat diyorsun arkadaş ama alan adama yazık değilmi. hurdayamı veriyor arabayı. belkide yanlış hesaplamıştır. veya ufak bir sorun vardır. önce caresini arasın bence. o arabayı alacak kişi bizimde olabileceğimizi düşün

satalım satmasına da
sonra alan kişi bu foruma girer arkamızdan beddualar eder benim
ettiğim gibi.

tamam rou.

Takma kafana en iyi en idareli şekilde hallettiririz..yapilmayacak diye bişe yok..çok iyi bir ustam var halleder.heleki benzinli aracta pek sıkıntı olmaz hallettiririz.

ya yaptırırım da
bu aylarda değil
. ekimde baskı balata triger yaptıracam.
o işi de ancak seneye yaza gibi.

o işlemleri yetkili serviste yaptir triger değişimini benden sana bi tavsiye..bende merkezde oturuyorum..hangı mahalledensn ?

Bence arabanin yağini filitresi ile birkez daha değiştir ve koyduğun yağ seviyesini litresini ve km takip et. Benimde 98 gls var. Bazen bendede çok düşük seviyede yağ gözüküyor arabayi çailtiriyorum bulunduğu yeri değiştirip stop ettikten sonra süzülmesini bekliyorum yağ sevitesi yükseliyor.

sizin aracınız 3,5 lt yağ alıyor 10-40 aracın altını kontrol ettrin yağ kaçağı yoksa aracın motoru açılması gerekicek malesef

Geri