yağ yağ filtresi 120 tl kazıkmı yedim acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan namesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mobil S 2000 10w40 55 TL
Yag filtresi 8 TL

63 TL

Ben de mobil1 i alacağım internetten sonra gideceğim özel servise. 120.000 bakım yapcağım bu opel carta nasıl işleteceğiz bu bakımı özel serviste bi o sıkıntı işte. Sanki bakım yapmamış gibi geçmesin sonra...

kazıkcılar gecmiş olsun :(

Mobil 1 0w40 koymuşlarsa normal.

adamlar arabama yaklastırmadılar zorla dısarı cıkarttılar gidin içerden cay iç dediler cay felan vermediler :D görmedim bidonunu yagın ters duruyordu mobil1 atıyoz dediler ama niye bidonunu ters tutup bi türlü göstermediler anlamadım ilk koyduklarında rengi güzeldi sadece vandan mersine geldim şimdi yine yag siyah renkte vandan ayrılırken son kazıgıda yedik.... birdaha asssla opel servisinie gitmicem...
Bundan güzel ne var ki. Demekki aracınızın yağlama durumu güzel. Yağlaması sıhhatli olmayan araçlarda yağ kararmaz.

mobil 1 10/40 + yag filtresi = 80 TL verdim özel servis bostancı sanayide

bu cuma günü karabük teki ustam olan hasan abime (YURT OTO) servise gittim 4lt castrol yağ ve 3 adaet filreye verdiğim para 90tl parçalara verilen artı işçilik (10_20 tl)
arası bir mepla toplam 100 110 tl arası bir masraf 10.000 km sonra tekrar görüşürüz
bu arada araç dizel

eğer yağınız 5/30 ise normal, yok 10/40 ise fiyat yüksek.

son yağ değişiminde 5 litre mobil1 10 40 yağ filitresi+işçilik 80 lira verdim

4 ay önce bakıma soktuğumda 5 lt gm 10-40 yağ , yağ,hava,benzin,polen filtreleri ve bosch marka 4 adet buji değişti , işçilikle beraber 110 tl verdim özel servise.

Geri