Yağ tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar eski model araçlar da yağ sugutucu yok. İnce olan yağ eski araçlar da subap sesinin çıkmasına neden oluyor. Araç dizel gibi çalışıyor benden söylemesi.
Nadir abi benim de korktuğun bu aslında.

10w 40 kullanın başınız ağrımasın castrol yada mobil iyi yağdır, yüksek toleransa sahip eski ve km li motorda sentetik yağ çok eksiltir ve arkadaşlarında yazdığı gibi ses yapar giderilmesi zor hasar verir.

liqui moly nin 10w40 mos2 katkılı siyah bir yağı mevcut bence onuda deneyebilirsiniz.mos2 baya güzel bir madde sürtünün yüzeyler için

Bakıma 2000km kaldı hala yağı almadım

Bakıma 2000km kaldı hala yağı almadım

İnternetten al gitsin ya. Ben öyle yapıyorum zaten. Birde esnafa güvenim yok bu yüzden de netten alıyorum. Güvendiğim bir kaç site var işte.

mobil 10-40 süper 2000 aldım 4 litre netten 65TL Memnunum.

mobil 10-40 süper 2000 aldım 4 litre netten 65TL Memnunum.

Aynından bende aldım hazır nazır bir şekilde bekliyor :) nasip olursa kışa doğru komple bakım yaptıracağım. Antifriz aldım 6 litre de onu da o zaman değişimi olacak ver elini 2018 yılı :D daha da bakım filan zor :dil:

Aynından bende aldım hazır nazır bir şekilde bekliyor :) nasip olursa kışa doğru komple bakım yaptıracağım. Antifriz aldım 6 litre de onu da o zaman değişimi olacak ver elini 2018 yılı :D daha da bakım filan zor :dil:
İnşallah abi sağlıklı günlerde. Antfriz mavi mi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GM marka 5w 30 yağ işinizi görür. Kilometre yüksek olduğu için 10w 40 benzeri daha kalın yağ koyduğunuzda yangına körükle gitmiş olursunuz kanımca.

Mobil Süper 3000 X1 5W-40 tam sentetik yağ tavsiye ederim..

Geri