Yağ Lambası Sarı Yanarasa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OPELKAAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OPELKAAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Lütfen acil bilgi lazım

Yağ lambasi sari yanarsa
Merhabalar,
2008 Opel sedan dizel araç aldım.Hareket halinde iken yağ lambası SARI yandı.Fark ettiğimde hemen aracı kenara çekip,stop ettirdim.Derhal Opel Yardımı aradım.Gelen görevli arkadaş yağ takviyesi yaptı.Araç çalıştı ve yetkili servise götürdüm.Aracın yağ filtresinde yağ kaçırabileceğini söylediler.Aracın altından gözle görülür yağ sızdırıyordu.
1000 km sonra başka yerden sızıntı olabilir ihtimale karşın, tekrar kontrole gideceğim.
Endişem acaba aracın motor aksamında aşınma ve uzun vadede sorun yaşarmıyım.Şu anda araç sorunsuz çalışıyor.
Daha önce başına benzer sorun gelen var mı?
Lütfen teknik konuda bilgi veya muhatab alabileceğim, bana yardım edecek arkadaş var mı?
İletişime geçebilirim.
Şimdeden teşekkürler
Saygılarımla
Ramazan Fırat

Son düzenleme:
Ramazan Bey ,
Olayın heyecanıyla baya bir paniklemişsiniz anlaşılan.Aynı konudan defalarca açmışsınız.Neyse ki hepsini temizledim.Ancak kural gereği "Üye Arşivi" bölümünde kendinizi formata uygun olarak tanıtırsanız eksiğiniz kalmayacak.Aksi halde konularınız silinecektir.
Sorunuzun cevabına gelirsek :
- Vaktinde farketmiş olmanız ve profesyonelce yaklaşarak servise haber vermeniz yerinde bir davranış.Anladığım kadarıyla dakikası bile dolmadan farkına varıp stop etmişsiniz ki zaten bu durumda zarar görmemişsiniz ve ileride de bir problem oluşturacağını düşünmüyorum.Sonuçta yağın eksilme nedenini bulmuşsunuz ama bir kaç bin km boyunca yağ göstergesine extra dan dikkat ederek kullanın derim.

Kolay gelsin.

Geri