yağ lambası geç sönüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabayı eğimli bir yere park ettikten sonra çalıştırdığımda yağ lambasının 5-6 sn geç söndüğünü fark ettim.yağ seviyesi kontrol ettim sorun yok.bu normal mi sizce

Bu normal değil,nekadar eğim olursa olsun sönmesi gerekiyor ters giden bir şeyler var. Yağ pompasından kaynaklanabilir. Son sözü uzmanlarımız söylesin.:(

yağ az olursa da yapar seviye düşmüş olabilir sensör problemli olabilir yağ pompası görevini ii yapmıyordur

arkadaşlar arabayı eğimli bir yere park ettikten sonra çalıştırdığımda yağ lambasının 5-6 sn geç söndüğünü fark ettim.yağ seviyesi kontrol ettim sorun yok.bu normal mi sizce

bende de benzer bir sorun var. aracı çalıştırdıgım zaman biraz gec sönüyor diye düşünüyorum.. baktırmayı düşünüyorum ama yağ pompasından olabilir tuzlu dediler..sen ne yaptın?

Bence eğimden

konu hortlamış:Dsorunun kullandığım yağdan kaynaklandığı söylendi 15-40 yağ kullanıyorum 10-40 da yapmıyormuş fakat henüz denemedim servise sorduğumda 15-40 yağı rahatlıkla kullanabileceğimi söylediler bende devam.

konu hortlamış:Dsorunun kullandığım yağdan kaynaklandığı söylendi 15-40 yağ kullanıyorum 10-40 da yapmıyormuş fakat henüz denemedim servise sorduğumda 15-40 yağı rahatlıkla kullanabileceğimi söylediler bende devam.

doğrudur bende 10-40 wardı 2-3 sn sürüyordu sönmesi şimdi 0-30 castrol edge war 1 sn'de sönüyor sanırım soğuk yağlama ile ilgili bir şey...

doğrudur bende 10-40 wardı 2-3 sn sürüyordu sönmesi şimdi 0-30 castrol edge war 1 sn'de sönüyor sanırım soğuk yağlama ile ilgili bir şey...

hmm bende de 10-40 var.. ama sanki 2-3 snden fazla sürüyor (ölçmem lazım en iyisi:))
bu arada benim araba dizel, fark eder mi acaba ?

:):) dedim yeni baslık acmamayım gereksiz kalabalık olmasın:).. yağ pompasından olabilir dediler bana da tırstım acıkcası:(

Geri