YaĞ katkisi nasil kullanilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Latif04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Latif04

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi günler arkadaşlar ben alman malı kaliteli bir yağ katkısı aldım.ürünün kutusunda 7 litre motor yağı için yeterlidir yazıyor.Fakat benim aracım corsa d cdti ve 3.5 litre motor yağı alıyor sizden ricam şimdi ben buyağ katkısının tamamını motora boşaltmalımıyım yoksa kutunun yarısını mı motora ilave etmeliyim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

iyi günler arkadaşlar ben alman malı kaliteli bir yağ katkısı aldım.ürünün kutusunda 7 litre motor yağı için yeterlidir yazıyor.Fakat benim aracım corsa d cdti ve 3.5 litre motor yağı alıyor sizden ricam şimdi ben buyağ katkısının tamamını motora boşaltmalımıyım yoksa kutunun yarısını mı motora ilave etmeliyim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Yağ katkısı gibi şeyleri aracınıza katmamanızı öneriyorum. Hayrı olsa yağ firmaları zaten bunları yağa katarlardı.

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim burada marka verebiliyor muyuz?

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim burada marka verebiliyor muyuz?
Ver ver bir şey olmaz neticede üreticisi değilsiniz satıcısı değilsiniz. ;)

Anladığım kadarıyla bizim burdaki motorsilk, bor power falan gibi ürünlerin yabancı muadili. Bu tip ürünlerin yağı bozması, metal yüzeylere yapışması gibi sorunlar olabiliyor. Geçici olarak faydalı görünse de bence uzun vadede araçlara zarar veriyorlar.

Benim şanzımanım bozulmuştu, yeni çıkma şanzıman aldık taktık eskisinin içini açtık bir de ne görelim, katkılar bişiler katılmış şanzımanın içi dolmuş birşeylerle kaplanmış ve kesinlikle sökmesi çok zor. O zamandan beridir kesinlikle inanmıyorum böyle ürünlere.

doğru söylüyorsun bizim diğer araç vectra çok fazla yağ sızdırıyordu bu markanın yağ sızıntı önleyici ürününü kullandım çok memnun kaldım.şimdi bunu da motor uzun ömürlü olsun diye aldım ancak nasıl kullanılacağı yönünde kararsızım sizin de dediğiniz gibi bu ürünün motora fazla yapışmasından endişeliyim

yağ ve yağ filtresini değiştirip tamamını yağa boşaltın.

Benim aracim yag eksiltiyor bu katkilar eksiltmeyi azaltiyormus ? dun aksam bor power ms 250 attim arabama bakalim ise yariycak mi.motor isinana kadar bekle sonra stop et urunu bosalt ve 20 dk rolantide arabayi calistir bor powerin kutusunda yazan bu seninkide boyledir herhalde

Geçen başka bir başlıkta yazmıştım tekrar yazayım
Katkı maddesine verilen para yerine yağ değişim km sini 7500 e düşürüp katkı maddesi kullanmamak daha verimli olacaktır diye düşünüyorum.

Geri