yağ filtresini kendim değiştirebilirmiyim acaba

ogretmen82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba aracımın yağ filtresini kendim değiştirebilirmiyim? nasıl değiştiriliyor çevirerek mi çıkartılıyor acaba. filtreyi görüyorum fakat nasıl çıkartılır yenisi nasıl takılır bilmiyorum. şimdiden çok teşekkürler.

çevirilerek çıkartılıyor ama uzun zamandır orada durduğu için çıkarması zor olabilir genelde zinciri vardır onunla çıkartılır.birde yağı boşaltman lazım o biraz zor olur lift olmadan

nasıl bi zincir??

sakın kendin değiştirme, bi ustaya götür sen neme lazım.

wer 10 milyon değiştirt yani bi yağ filitresi alttarafı

hem neden sadece yağ filtresi değişiyo ki?

yag neden boyle yaglı işlerle ugrasırız bılmıyorum

3 ayak aparatı var anında sökulur ama. ben ugraşmam elımı ekzosa degdırmeden sıcakken elımlle sökerım ama saglam bı el olması lazım. sıkarkende sadece elınle kuvvetlıce sıkcan tamam.

ben araçla uğraşmayı seviyorum o yüzden sordum arkadaşlar. sadece yağ filtresi değil zaten.
diğer filtreleri değiştirmeyi biliyorum sadece yağ filtresini bilmiyordum o yüzden sordum. yağ filtresini değiştirirken tabikide yağıda değiştiricem. normal sola çevirerek açılıyor ve sağa çevirerek kapanıyorsa başka bi zorluğu yoksa kendim değiştiririm bu yakınlarda

bence şimdi bir ustaya git o değiştirsin bi gör öğren. kafana yatarsa degiştirirsin bundan sonrakileri. ben gecenlerde degiştirtdim bir ustanın yapmasında yarar var derim. filtreyide bisiklet zinciriyle acıp sıkıyorlar:)

Geri