yağ eksiltme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sisila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20W50 denemenizi şiddetle tavsiye etmem :)
ustanız bir baksın,valf lastikleri ve segmanla kurtarır diye tahmin ediyorum....

opelin yağ eksiltmeyeni yokmu yav :)

20- 50 yağ satın aldıgımda 10-40 numaralı yaga ekleyelim mi? yada komple değişelim mi? komple değişmek mantıklı ama eklersek sıkıntı olur mu?

ustanız bir baksın,valf lastikleri ve segmanla kurtarır diye tahmin ediyorum....

Geçen yaz yağ değiştirdim. 10.000 km. oldu. bu durumda göre yağ seviyesinin, ölçü çubuğunun neresinde olması gerekiyor.
bir bakayım benim astra yağ eksiltme de istisna mı?

Geçen yaz yağ değiştirdim. 10.000 km. oldu. bu durumda göre yağ seviyesinin, ölçü çubuğunun neresinde olması gerekiyor.
bir bakayım benim astra yağ eksiltme de istisna mı?
yav :) yanlış anlaşıldım :) 20 50 tavsiye etmiyorum koymayın sakın arabanıza :)

üst çizginin az altında olması kafii 10.000 km ye göre..

Var, benimki :) 10W-40'ta 7500 km'de neredeyse hiç eksiltmedi, ya da benim gözle fark edebileceğim bir eksilme olmadı, zaten bakım zamanı geldi değiştik sonra.

Şimdi 5W-40 var, 1000 km'de yine gözle görülür bir eksilme yok, 7500 civarı görücez ne durumda :)

dün tamirciye sordum 1000 tl masraafdedi :))

sizce opel astra g aracımı satayımmı? yapayımmı?

zaten arabayı satarken o yağ yaktığını anlıcaklar. fiyat kırıcaklar aynı olaya gelicek yaptır arkana bakmadan bin derim ben.

Başka bir derdi yoksa yaptırın binin derim. Ama başka dertleri varsa satın gitsin :)

yağ yakan arabaya daha kalın yağ geçici çözüm mü?

arkadaşlar yağ numarası kalından inceye nasıl olmalı??

Geri