Yağ eksilmesi

excaluwer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 model meriva 1.6 aracım yağ eksiltiyor. araca baktırdım herhangi bir yağ kaçagı veya başka birşey bulamadılar. Neden olabilir birde hangi marka yağ kullanmamı önerirsiniz.

yağ yakıyor olabilir. segmanlarda aşınma varsa yakar. ne kadar km de nekadar yağ eksiltiyor. hangi yağı kullanıyorsunuz.

triger kapağının altına bi baktırın bende ekzantrik keçelerinden kaçırıyordu değiştik düzeldi

10w40 yağ kullanıyorum yaklaşık 1000 km de 1 litre civarında

benimde aracımda yol bilgisayarında sürekli check oil level yazısı beliriyor bu ara..her gün yağı kontrol ediyorum ama bir eksilme yok..sensör arızasımı dersiniz

1000 km de 1 lt olağandan fazla..5000 de 1 lt olsa makul denebilir..benimki 5000 de 1 lt ye yakın eksiltiyor mesela..aracın lpg li olması da eksiltmede etkin bir unsur..ayrıca ben castrol kullanıyordum,eksiltirdi araba,şimdi mobile döndüm..henüz bi uyarı yok 1500 km oldu..amacım marka kötülemek değil ama,kullanımdan doğan gözlemlerime göre durum bu..gm yağ kullanmayın bu arada..10 w 40 mobil deneyin..

mobil kullanıyorum 2000km-3000km arası uyarı vermeye başlıyor ve sinir bozuyor ekleme yapıca 2bin 3bin gitmiyor 200km sonra bir uyarı daha

Geri