yağ değişimi 10.000 mi 15.000 mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halit69
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gm yağı kullandım mubarek araba yağı sanki içiyodu benzinmi sanıyodu ne anlamadım. değiştirdim castrol dü sanırım maşallah 4000 km oldu hala yağ seviyesi bir gıdım oynamadı.

gm yağı kullandım mubarek araba yağı sanki içiyodu benzinmi sanıyodu ne anlamadım. değiştirdim castrol dü sanırım maşallah 4000 km oldu hala yağ seviyesi bir gıdım oynamadı.
+1
Bende de mobil için geçerli...
Hatta araba yağ arıtırıyor diyebilirim. :)
şaka tabiiki :D

partner mobilin1 in 10/60 inimi kullaniyorsun.

yağın kalitesine göre değişsede ben 15000 km beklemem.fakat castrol edge yi biraz araştırın derim,çok ileri teknoloji bir yağ rakipsiz şu anda

elf moligraf'ıda öneririm ;)

yagların ozellıklerıne gore 15bın km ıla 10 bın km araası degısıyor, 8-9 bın km arası degıstırın bence

8000 km'yi geçirmedim(35000 km'dir bende araç) GM kullanıyorum.Uzun km'ler binmeyi düşündüğüm için hassas davranıyorum.

Ben her 30000km degistiriyorum Z16xep Su an kilometre 220000de(castrol ).

8000 km'yi geçirmedim(35000 km'dir bende araç) GM kullanıyorum.Uzun km'ler binmeyi düşündüğüm için hassas davranıyorum.
gm kullanmayın,yazıktır diyorum..20-30 lira fazla verin castrol magnatec kullanın hiç olmazsa_?
bu arada sentetik yağların 15000 km de bir,yarı sentetıklerın ise 10.000 km de bir değişmesi uygun görülüyor ama ben castrol magnatec kullanıyorum 8000 oldu mu değiştiririm.

Geri