Yağ Çubuğu Elimde Kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte arkadaşlar kırılan malzeme bu.

attachment.php

Sonra buldum ürün ile karşılaştırma bu şekilde.

attachment.php

Ölçüm sonrasında durum bu şekilde.

attachment.php

Ekli dosyalar

• IMG_20160115_162535 (Small).webp
    IMG_20160115_162535 (Small).webp
    22 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20160115_162704 (Small).webp
    IMG_20160115_162704 (Small).webp
    28.4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20160115_162656 (Small).webp
    IMG_20160115_162656 (Small).webp
    14.7 KB · Görüntüleme: 67
Nadir bu çubuklar arasındaki fark; Senin kırılan çubuk otomatikler için, bulduğun çubuk ise manuel şanzumanlar için. Senin eski çubukta şanzuman yağının soğuk ve sıcak durumuna göre iki ayrı ölçüm değeri var. İmkanın varsa en azından eski çubuğu tamir ettir derim.

Nadir bu çubuklar arasındaki fark; Senin kırılan çubuk otomatikler için, bulduğun çubuk ise manuel şanzumanlar için. Senin eski çubukta şanzuman yağının soğuk ve sıcak durumuna göre iki ayrı ölçüm değeri var. İmkanın varsa en azından eski çubuğu tamir ettir derim.

Abi bu yağ çubuğu şanzuman çubuğu şimdilik yerinde :D onunda ne zaman elimde kalacağı belli olmaz :rakir: Bu yağ çubuğun da fark var mı? Ne dersin abim?

Yağ çubuğunda sorun yaşamazsın yeter ki uzunluğu tam olsun, bir de yuvasına tam otursun yeterli.

Yağ çubuğunda sorun yaşamazsın yeter ki uzunluğu tam olsun, bir de yuvasına tam otursun yeterli.

Abi kırılan ile aldım parçayı ölçtüm işaretli yerleri tam olarak geliyor. Ama bu kıytırık malzeme bile o kadar zor buldum ki sorma. Gezmedik dolaşmadık yer kalmadı en sonunda çıkma parça satan adamın biri motorun üzerinden söktü verdi.

Vectra B lerin yağ çubuğu da bu şekilde ama uzunluğu aynı mı orasını bilemem.

Vectra B lerin yağ çubuğu da bu şekilde ama uzunluğu aynı mı orasını bilemem.

Abim sorma ya resmen işkence işte biliyorsun hurdacıların oldu yeri gezmekten içim şişti yok en son adamın biri motorun üzerinden çekti verdi. Eski kırık olanda duruyor bakalım.

Geri