Yağ Çubuğu Elimde Kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün aracın yağına bakayım derdim anam çubuk yerinden çıktı sarı kısım elim de kalan kısım yerinde kaldı :D en sonun da yağ çubuğunu da elimize aldık :D

Bir kaç yerden sordum ama bulamadım. Bu konuya bir el atarsanız sevinirim arkadaşlar. Şu yurt dışından filan bulma şansımız var mı?

Abi geçmiş olsun anlatımın da beni epy güldürdü :) Yıldız sanayi de oto güvenden (hurdadan)bulabilirsin diye düşünüyorum

Abi geçmiş olsun anlatımın da beni epy güldürdü :) Yıldız sanayi de oto güvenden (hurdadan)bulabilirsin diye düşünüyorum

Sanırım biraz öyle olacak gibi çünkü bir kaç yeri aradım Ankara nın en kızık yerini aradım adam anın da 60 gayma dedi. :D

Sanırım biraz öyle olacak gibi çünkü bir kaç yeri aradım Ankara nın en kızık yerini aradım adam anın da 60 gayma dedi. :D

Allah daha beterinden saklasın abi :)) senin araba neydi abi bende bir bakayım senin için

Opel par ı aradın mi abi 0(312)278 81 20

abi sen kullandığın motor yağını değiştir: iyi yağ olsaydı yağlamayı iyi yapar zorlama ve neticesinde kopma vs. olmazdı :)

Kardeşim çok teşekkür ederim. Şimdi sanayiden geldim. Sıfır yok bulamadım biri vardı oda kazık zaten adını söylemeyeyim :D en sonun da çıkma birinden buldum benim çubuk bu şekilde idi

18561d1441570413-bu-yag-seviyesi-nasil-sizce-arkadaslar-img_20150906_131702-small-.jpg

Buldum ise

attachment.php

Böyle idi kırılan kısımdan ölçtüm yap seviye işaret yerleri aynı ama sadece benim çubuk uç kısmı biraz uzun o kadar ama kırılan yerden ölçtüm iki seviye işareti de aynı yerde sanırım sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    8.8 KB · Görüntüleme: 97
Geri