xzenon alicam yardim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURAK53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benim sonarlara zenonlıcam 55 w 35 w olayi var 35 wat yolu göstermiyo diyolar 55 al diyolar kafam karisti fiyat aldim 35 watlar ucuz idaalim 6000k gece uzun yolda önumu daha iyi görmek icin sizce nasil almaliyim yorumlarinizla yardimci olurmusunuz :good:

bende taktırmadan önce 55-35 sohbeti oldu zaten 55 lik modeller az var benim ustalar bildiğinden şaşma 35 lik tak riske atma dedi elektrik tesisatını bende onların sözünü dinledim 7000k aldım ama sakın alma mavi veriyor akşam havalı güzel duruyor gündüzleride ama arabanın içinde yani öyle ahım şahım bir aydınlatma yok arkadaşın megande 6000k var benim kinin yanıdna dünyalar kadar fark var gündüz gibi aydınlatıyor birde sanırsam markadan markayada ışık gücü fark ediyormuş mtec malum en iyisi ama en pahalısı ben cyclon aldım 250 milyona benim xenonun mtecdeki eş değeri 420 milyonmu neydi yani iki katı paraö olsa alırdım ama maddiyat işde neyse ben benimkindede memnunum sonuçda normal fara göre bariz misli misli iyi gösteriyor :)

bende bugun aldim dolphin marka 6000k 55 wat 200ytl cekti mal kaliteli 130 ytl geliş fıyatina aldim yarin takicam insallah zaten tesisat 55 wata uyumlu 35 wat takicaksan takma dedıler önunu goremesin 55 wat aldim sorunum yok yarin takinca paylaşacam bilgilerimi sizlerle :)

Aßi Hiçte Söylemiyon Ha Hayırlı Olsun...

xenonda en kaliteli marka nedir arkadaslar?japon almak biraz daha ii gibi geliyor bana..

mtec benim bildiğim en iyisi ve en pahalısı

mtec pahali cok para vermeme gerek olmadıgını soyledıler bana ayni işi görur garanti verdi usta dolphin markasi 6000k 55 wat pıyasada 200 ytl satiliyo geliş fıyatina 130 ytl aldim 35 wat da 90 100 ytl civarida alabiliyırdum sorun cikartır dıye almadim

Far yıkama olmadan Xenon taktırmak ne kadar sağlıklı?

Ne kadar doğru?

zenon far yıkama pek anlamadım ben :) normal ampülde de kirleniyor farlar zenonda da kirleniyor farkımı var bilmediğim zenonda kirlenince dahamı kötü oluyor bilmiyorum ondan soruyorum

Geri