Keşke 6000 alsaydınız yağmur performansından dolayı ama siz memnunsanız sorun yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke 6000 alsaydınız yağmur performansından dolayı ama siz memnunsanız sorun yok.
Cok tesekkurler..
Oguzhan, seninkinin markasi ve fiyati neydi mesela? Ariza isigi da yakmadi herhalde...
Islem olarak normal bir holojen ampul takilmasindan farki nedir? Tampon vs sokuluyor muydu?
Farların arkasında çalışma alanı dardı ama saolsun usta hallatti herhangi birşey sökülmedi.Markası ''sentinel'' ben 1,5 yıl önce 300tl ye almıştım.Arıza ışığı falanda olmadı herhangi bir ek takmadan.
Halojenden tek farkı balasları var (beyinde deniyor) onlarla beraber bağlanıyor uygun bir yere sabitleye bilirsin.
Birde teksorun farın arkasındaki kapaklardan birini deliyorlar(balansa ulaşan kablolar için) benim hoşuma gitmeyen tekşey buydu ve bunca sürede 1 key buhar yaptı çokta sorun olmadı aslında.
Ooo, kalsin oyleyse. O plastik kapagin delinmesi isi hic hosuma gitmedi.
Toz kacar, buhar yapar vs. Belki normal sartlarda olmayacak bir sey, ama ya olursa? Fena bir durum. Bunu ogrendigim cok iyi oldu.. Vazgectim bu isten![]()