Xenon Yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki o zaman kısalar beyaz uzunlar sarımı olacak :D

kısalara 6000k güzel gider.(ben kullanıyorum) uzunlar zaten kaybolur gider sonrada bakarsın yanıyomu diye :) uzunlara da takabilirsin de hep sıcak tutman gerekli ...

4300 k dan sasma .ne yapacaksin maviyi moru orjinal xenona uydur.yakisir..

Ben 8000K kullanıyorum aracımda.Yağmurlu havada cidden sıkıntı oluyor ama onun haricinde performansı mükemmel uzunları sadece sellektör olsun diye kullanıyorsun.Ben uzunlaarımda mtec kullanıyorum ve ışığının rengi xenona çok yakın.Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

bendede 8000k var mercekli yağmurda ve ıslak yolda görüş sıfır sislerde açık olmasına rağmen sislerim normal sarı ama beyaza karışınca oda kayboluyo yağmurda çok sıkıntı çekiyorum.

Uzunlara Osram 5000K Cool Blue takabilirsin. Ancak bence uzunların sarı yanması daha iyi...

Xenonun içinde beyaz uzunlar kaybolabiliyor o yüzden benimkiler sarı halde duruyor ve xenonun yanında sellektör yapınca baya bi anlaşılıyor. Yagmurlu havalar için xenon tavsiye etmem tam tersine dahada kör oluyorsun ben yazın taktım hafta sonu yaşadım :) Xenon takıcaksanda 8000 derim sıcak yaz akşamlarında iyi gider ;)

valla bence uzunlara gerek yok ben bienon yaptım ama pek hoslanmadım çünkü bixenonda yani sonradan yapılanda sellektör yapınca bazenfarkedilmiyo malum ısınması lazımkidikkatçeksin xenon ama ısınıncada önünde kimse duramaz:Dbende 6000 K VAR memnunum

anladım bulabılırsem 4300k yada 5000k alıcam...uzunlarada oshram yada sarı kalacak sımdıden hepinize teşekkür ederim...

Geri