Xenon Yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Abilerim Ablalarım Arkadaşlar hafta sonu yağmurlu havada istanbula geldik ve xenonun şart olduğu anladım :) pekı merak ettiğim bir kaç soru var...
1)xenon sadece kısalaramı takılıyor uzunlarada ayrı ayrımı alınıp takılıyor...
2)hangi xenon 4300k 6000k 8000k yağmurlu sisli havalarda daha iyi görüş gösterir...

4300 k en iyisidir uzunlarada takılır fakat selektör sırasında xenon gazının ısınması 1 sn filan sürdüğü için sıkıntı yaşıyabilirsin

deniz_serdarın dediği gibi uzunlarda sıkıntı yaşarsın. en güzel performansı 4300 verir ve en beyaz yine 4300 yanar. zenonun kelvini arttıkça 6000-8000-12000... renk önce maviye daha sonra da maviden mora döner fakat aydınlatma performansı düşer...kendim 6000 kullanıyorum memnunum. daha önce 8000 kullandım ve performansı yağışlı havalarda kötüydü

peki o zaman kısalar beyaz uzunlar sarımı olacak :D

benim de bi sorum olucak arkadaşlara.2007 astra cosmo aracımın sis farlarına xenon takmayı düşünüyorum ve görünüş itibariyle mavi olmasını istiyorum.bu konuda yardım edebilcek bi arkadaş varmı?marka-model-vs..bu arada ank da oturuyorum.

ben 6000k kullanıyorum hem yagıs hemde siyah asfalt olursa hiç bişey görünmüyor.

4300k orjinal renki tercih et yada biraz görüntü olsun dersen 5000k

uzunlarada osram night breaker taktırırsın.

sislerede xenon düşünürsen 4300k ideal max 5000k

8000k şov maaçlı 6000k şov+performans diyolar bence şova hiç gerek yok performansdan ödün verme zaten merceginde yok olsa iyi olurdu

yağmurlu havalar için 4300 K

4300 sarımsı yanar birazcık.

Diğer her şey için 8000 K :D

h4 ler uzun kısa aynı oluyor ama h7 de sadece kısalarda var :)

4300 biraz sarımsı yanarsa 5000 olabılır...herhalde o olsun bıraz beyaz yanar :D uzunlara oshram sislerede oshram taktıkmı süper olur gıbıme gelıyor :) peki astra g^nin lambaları uzun kısa sisler h kaç:D

4300 biraz sarımsı yanarsa 5000 olabılır...herhalde o olsun bıraz beyaz yanar :D uzunlara oshram sislerede oshram taktıkmı süper olur gıbıme gelıyor :) peki astra g^nin lambaları uzun kısa sisler h kaç:D

opelampultiplari.png

Geri