Xenon taktırmak istiyorum yardım edermisiniz.

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar h.sonu uzun yola gidip geldim. hava yağmurlu ve yer yer sisliydi. bazı yerlerde uzunları yakmak zorunda kaldım. sanırım aracın aydınlatması artık eskisi gibi değil. yol boyunca dikkat ettim arkadan gelen araçların çoğu beyaz ampullü farlar kullanıyorlar, hatta uzunları yaktıkları zaman flash patlamış gibi bir his veriyor. bir arkadaşım xenon taktır ohh be dersin dedi.

Şimdi ben angel istemiyorum. mevcut farlarımın ampullerini değiştirmek istiyorum. sis farlarım yine sarı kalıcak onlara dokunmayacağım. ama kısa ve uzunlarımı xenon olmasını istiyorum. ne önerirsiniz, doğrusu nedir. hangi markayı takmalıyım?

merceksiz xenonda belki siz rahat edersiniz ama malesef karşınızdakilerin durumu böyle olmaz. bence nigth vision tarzı beyaz ışık veren halojen ampul kullanın. yada öncelikle bunu bir deneyin xenon için o kadar masraf yapmadan önce.

Hertürlü öneriye açığım:) kimseyi rahatsız etmek istemem. çünkü bende karşıdan yada arkadan uzun gibi görünen ışıklardan rahatsız oluyorum.

Sadec ampullerin gücünü yükseltsek bunun için sanırım role taktırmak gerekiyormuş, işimi görürmü?

ampül gücünü arttırmak iş görür belki ama bende astra f de orjinal far ve xenon kullanıyorum

8000k monza kullandığım. güzel bi far ayarı yaptırdım kimse sellektör atmıyor yani kimse rahatsız olmuyor ayrıca aydınlatması güzel senin far ayarın iyi olmadıkça çok sellektör atan olabilir benim tavsiyem xenon ve güzel bir ayar olur ;)

ampül gücünü arttırmak iş görür belki ama bende astra f de orjinal far ve xenon kullanıyorum

8000k monza kullandığım. güzel bi far ayarı yaptırdım kimse sellektör atmıyor yani kimse rahatsız olmuyor ayrıca aydınlatması güzel senin far ayarın iyi olmadıkça çok sellektör atan olabilir benim tavsiyem xenon ve güzel bir ayar olur ;)
8000 k dan memnunmusun? ne renk yanıyor? genel kanı 6000 k taktırılmalı yönünde. sanırım ışık miktarı kelwinin artmasıyla doğru orantılı değil. birde bolca çin malı varmış piyasada sizinki çin malımı?

http://cancanoto.com.tr/Twin-H-7-8000-K-Gun-Isigi-Xenon-Far-Kiti-10002,PR-8114.html

şu linkteki ürünü 110 TL ye takıyorlar. sizce nasıl?

Son düzenleme:
Evet Kelvin Işıgın Gücü Değil Rengidir.Bu Nedenle Eger Bulabiliyorsanır 6000k Taktırın.6000 üzeri Yagmurlu Havalarda İşinizi Görmeyecektirki Zaten Merceksiz Farla Kullanacaksınız.Ayrıca Eger Far içi Temizliğinide Yaptırabilirseniz Bununda Faydası olur.Xenonda Vazgeçerseniz Osramın NightBreaker Modeli Var onu önerebilirim.Scenice ondan Taktım Çok Farketti.Özellikle Gece Görüşü çok arttı.

osram night breaker al..tavsiye ederim ..hem ucuza mal etmiş olursun

evet sadece ampul benim dediğimde buydu işte. :D

Geri