Xenon taktırdım ama !!!

mdellal' Alıntı:
Hayırlı olsun arkadaşım bikaç foto eklersen sevinirim ayrıca taktırdığın kitin K sı kaç ?

Ghostbuster kardeşimiz derdine bir çare bulsun, sanıyorum gerisi çok kolay.

Ghostbuster kardeş, kiti takan usta ne diyor bu işe? Benim xenonda ilk 2-3 saniye sönük yanıyor sonra da normale dönüyor. Bence de sorun ballastlarında olabilir.

bence ileride akü alacağın zaman bir büyük amperajlı alırsan sorunun kalmaz.

Ben araçta müzik tesisat nedeniyle benzer sorunu yaşıyorum. Bass lar biraz abarttıldığı zaman tüm aydınlatma ( farlar dahil ) ışık parlaklığı sese göre değişiyor. Xenon düşünüyorum ama ondan önce aküyü değiştirmem gerekecek gibime geliyor.

aker' Alıntı:
bence ileride akü alacağın zaman bir büyük amperajlı alırsan sorunun kalmaz.

Ben araçta müzik tesisat nedeniyle benzer sorunu yaşıyorum. Bass lar biraz abarttıldığı zaman tüm aydınlatma ( farlar dahil ) ışık parlaklığı sese göre değişiyor. Xenon düşünüyorum ama ondan önce aküyü değiştirmem gerekecek gibime geliyor.
arkadasşlar sorun hala devam ediyor çözemedim ama pek de ilgilenemedim akü değiştirip denicem ama yüksek amperli akü takılamıyor bizim araçlara malesef kaputa geliyor bizim akülerin boyutları biraz küçükve bu boyutlarda yüksek amperli akü yok bi şarj kablosyula başka bi akü bağlayıp öyle denicemsanırım akü zayıf ve ondan yapıyor aracımda sıkı bide tesisat var akü yetmedi anlıcanız.xenonlar 6000 k bu arada rengi hakkaten güzel resimde eklicem insallah,yorum yazan tüm arakadaşlara teşekkürler saolun varolun :)

hayırlı olsun kardeş. deneye deneye sorun bulunur :)

...

arkadaşım senin halinden en iyi ben anlarım aynı sorunu bende yaşadım ve çözme uğruna yapmadığım şey kalmadı. aracım 2004 corsa cdti.bundan 1 ay evvel texon marka xenon kit taktırdım. xenonu açınca abs ışığı yanıyor 2 sn kadar sonra sonüyordu.birde bilmiyorum sendede oluyormu ama benim hız ibremde abs yandığı 2 sn lik surecte 0 a düşüyor ve tekrar düzeliyordu. düzeltmek uğruna denemediğim şey kalmadı.bu arızanın nedeni xenonu ilk yaktığında çekilen 20000 volt civarı elektriğin arabanın beyninde oluşturduğu parazitlenme.ben önce xenonun kablolarını alüminyum folyoyla izole ettim olmadı, manyetk alanı emmesi için kondansatör taktık olmadı, xenon bağlantısını direk aküden aldık olmadı, balastların yerlerini değiştirdik olmadı vs vs....serviste tech e takınca hiç bir arıza kaydıda vermiyor. ancak bana servisin söylediği bu şekilde xenonun oluşturduğu parazitlenme abs beynine ciddi zararlar verebilirmiş. yani ilerde xenonu yakınca yanan abs ışığın bir daha sönmeyebilir.korkutmak için söylemiyorum ama durum bu.bende gerçekten o süreçte soğumuştum xenondan.ama olayı çözdüm.seninde yapman gereken xenon kitini değiştirmek.ben cyclone kitle değişirdim ve o sorunlara veda ettim.arıza ışığı falan tarih oldu.:)
sanada cyclone öneriyorum...

cok iyi anlamam ama eger voltaj yiyorsa ve bunu voltajdan yapıyorsa ayrı bi akü baglansa bu sorun ortadan kalkmazmı beyler

merceksiz fara xenon taktırıp milletin gözünü oymayın arkadaşlar. hem bakın araçlarınıza da zarar veriyorsunuz

akünde problem var xenon bişiy yok hayırlı olsun

Geri