Xenon seçimi(uzunlar için)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim araçtada uzun kısa xenon sellektör öekerken sıkıntı yaşayabilirsin ve daha fazla korna çalmaya başlarsın
ama ısındıktan sonra her yer gündüz gibi oluyor far ayarlarını yapman lazım ki kulakların çınlamasın benim aracıma ait videoyu veriyorum

http://www.youtube.com/watch?v=Hwpbomzrj8I

Ya bu yeni moda cok rahatsiz edici, inanin farlar gunduz bile goz aliyor arkadaslar surus emniyeti acisindan yapilmamasi lazim, karsi tarafi cok rahatsiz ediyor, gecen bir arabada tahminim 6 adet xenon vardi, yani kor oldum saglm klayladim ama neye yarar, kisalr xenon, uxunlar xenon, sisler xenon kor ediyo yapmayalim boyle seyler :(

Vallaha bu mesajları gördükten sonra uzunları xenon yapmaktan vazgeçtim arkadaş :) Gerek yok başkasını rahatsız etmeye ayrıca selektör atmak için böyle eziyet çekeceksem -ki bazı durumlarda acil lazım oluyor ısınmasını beklemekte çok sakat olur, lüzumu yok bence artıkç Kısalar xenon uzunlar sarı kalsın problem değil :) Çok teşekkürler.

uzun farlarını beyaz aydınlatan iyi marka ampul takın en azından beyaz aydınlatır ve bütünlük oluşturur

Geri