- Konuyu Başlatan
araç bilgilerininz avatarın altında var zaten. yazdıklarımı sizin aracınz için söylemedim. yazdığınız ilk mesajda arkadaşın arabası demiş ve ensonda da mercekli merceksiz far muhabbetine girmeyin demişsiniz. bu mesajı okuyan herkes benim gibi arkadaşınızın arabasının farlarının merceksiz far olduğunu düşünecektir.merceksiz fara xenon takan bir densiz yüzünden benim gibi kaza tehlikesi atlatmış olsaydınız emin olun sizde xenon konualrını gördüğünüz gibi yazmak isterdiniz.
ilk mesajınızda arkadaşınızın arabasının mercekli far olduğunu yazmış olsaydınız hiç bu konulara girmemiş olurduk![]()
O zaman sizin mantığınızla okuyup öyle cevap vereyim, aynı işaretlediğiniz bölgede bunun bir proje olduğunu yazmışım.Yani günlük kullanımda hayata geçip geçmeyeceği konusunda da bişey yazmamışım.Ve ben orada bu muhabbetin hiç bir şekilde konuyla alakası olmayacağını proje olduğunu belirterek söylemişim.Ha bir denemeniz bir bilginiz yada bilimsel bir doneniz varsa başım üstüne.Ama bir projeye o yorum gereksiz ve alakasız.Ben galericiyim.Ama mühendislik bitirdim.Aramızda benim gibi mühendis olan bir çok arkadaşımız bilirki pek çok proje prototip olarak kalır.Bende bu nedenle kırmızı ile işaretlediğiniz yerde proje olduğunu belirtmiştim.
Size ayrıca arkadaşça tavsiyem, sakın bunu akıl verme olarak algılamayın faydasını gören arkadaşlarım var, gece araçarın ışıkları rahatsız ediyorsa sarı camlı sürüş gözlükleri var.Ortamı karanlık göstermediği için gece görüşünü etkilemiyor fakat karşıdan gelen aracın frlarının gözünüzü almasını engelliyor.