Xenon Problemi

tekelioglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar;
Bugün Opel Corsa c aracımla seyir halindeyken.Aracımda takılı olan sentinel marka xenonum söndü.Daha sonra tekrar yakmayı denediğimde sol far çakıo ama yanmıyor.Bende problemin balancerdan olabileceğini düşündüm.Ancak benim asıl sormak istediğim bu xenonlar Ankara'dan alındı ve garanti kapsamında değişim yapılması gerekiyor.Ben bu balancerı Ankara'ya mı yollamak durumundayım yoksa İstanbul'da garanti dahilinde değişim gerçekleştirebilirmiyim.Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Bilgi verebilecek yada başına bu tarz bişey gelen yokmudur?

garanti belgeniz varsa markanın Türkiye dağıtıcısıyla görüşün.
Ama piyasa uzakdoğu xenon kitlerle dolu ve bu değişim işlemlerini genellikle satın aldığınız yerden halletmek gerekiyor.

garanti belgeniz varsa markanın Türkiye dağıtıcısıyla görüşün.
Ama piyasa uzakdoğu xenon kitlerle dolu ve bu değişim işlemlerini genellikle satın aldığınız yerden halletmek gerekiyor.

üretim yerler ı genelde uzak doğu olan ürünler nedense de markalı ürünlerde aynı
fabrikadan çıkıyor........

üretim yerler ı genelde uzak doğu olan ürünler nedense de markalı ürünlerde aynı
fabrikadan çıkıyor........
fason üretim tekniği.
aynı fabrikadan çıkıyor ama aynı kalite ve satış sonrası hizmetlerle çıkmıyor.

Arkadaşlar benim kısalar ile (xenon) önümü görmem mümkün değil aşırı derecede yeri gösteriyor tahminin 15m ileriyi göstermiyor.Ne yapmam lazım bunun bir ayarı varmıdır yoksa oto elektrikçide hallede bilirmiyiz.

Yani şu arabada far yükseklik ayarının olup olmadığını bilen bir kişi yok mu.

Arkadaşlar benim kısalar ile (xenon) önümü görmem mümkün değil aşırı derecede yeri gösteriyor tahminin 15m ileriyi göstermiyor.Ne yapmam lazım bunun bir ayarı varmıdır yoksa oto elektrikçide hallede bilirmiyiz.

KAÇ BAŞLIKTA YAZDIM ŞUNA CEVAP VEREBİLECEK BİR ALLAH KULU YOKMUDUR...

Far ayarı yapılır ve sorununuz çözülür muhtemelen...

Oto elektrikçi değil, bilgisayarlı rot-balans merkezlerinde yapılır far ayarı ve tahminen 5 tl. gibi bir ücret talep ederler...

Geri